profiel shaksigopal holland

 

Wie is de persoon achter de Channeling TOP MEDIUM Shaksi? Bekend als ShaksiGopal die al 22 jaar wekenlijks op paranormale beurzen staat. Hij begon als klein jochie met het spontaan doen van uitspraken, waar zijn ouders achteraf van mening waren dat het herkenbaar (paranormaal) was. Door zijn familie achtergrond, waarvan zijn opa een bekende genezer/voorspeller was en veel rituelen deed om mensen te helpen, vond zijn familie deze ontwikkeling bij Shaksi niet vreemd.

Gelukkig heeft de familie hem hierin met kennis en kunde bijgestaan. Zijn opa had een praktijk en Shaksi, die bij hem inwoonde, ging in de leer bij zijn opa. Op acht jarige leeftijd leerde hij al rituelen en healingen te verrichten zoals al eerder kennis is doorgegeven van generatie op generatie. Naast het spirituele heeft Shaksi een opleiding gevolgd in Noord Indiase klassieke Tempel Kathak dans, waar spiritualiteit, yoga, meditatie een belangrijk onderdeel is .

Medium
Op 20 jarige leeftijd begon Shaksi als Medium Channeler te werken op paranormale beurzen. Het paranormale bewustzijn stond in Nederland in de kinderschoenen. In zijn praktijk werkt hij met Hypnotherapie en Regressie Therapie. Daarnaast gaat hij jaarlijks al 22 jaar 6 tot 8 weken terug naar India voor verdere spirituele ontwikkeling. Shaksi heeft mede hierdoor een grote kennis van Ayurvedische producten en behandel methoden, Aura Readings, Chakra Healing, Kruiden Samenstellingen, Massages, Manthan Healing, Munay

 

Speciaal voor jullie heb ik een meditatie gemaakt

 

http://www.youtube.com/watch?v=w5hASKWAc9Q