Over ons

Welkom op onze website OprechteMediums.nl. Wij zijn een spirituele hulp- en advieslijn, voor al uw levensvragen. Op onze lijn werken o.a. zelfstandige betrouwbare paragnosten, mediums, life coaches, numerologen, astrologen en helderzienden die u graag te woord staan. Alle consulenten zijn in het bezit van een bepaalde gave, die zij omschrijven in hun profiel. Om de consulent te vinden die bij u past, raden wij u aan goed op de website te kijken bij hun profiel en zo te zien welke consulent u het meest aanspreekt.

Onze consulenten werken onafhankelijk van elkaar en zijn na een strenge screening aangenomen op ons platform. Onze consulenten zijn professioneel en zullen daarom geen commentaar geven op hun collega consulenten en ook niet op u. Tevens is het niet de bedoeling dat een consulent op eigen initiatief contact met u opneemt. Een zuiver en oprEcht medium zal nooit ongevraagd contact met u opnemen of uw contactgegevens vragen. Het is de consulenten verboden u naar uw privé gegevens te vragen zoals telefoonnummer en dergelijke. Wij raden u aan hier nooit op in te gaan. Wij zullen zorgdragen voor uw anonimiteit. U bent natuurlijk vrij om uw gegevens te geven, maar dan kunnen wij uw anonimiteit niet garanderen. Bent u toch op de een of andere manier niet tevreden dan kunt dat aan ons doorgeven via het contact formulier onder het kopje contact. Wij zullen uw klachten zorgvuldig behandelen. Ook is het niet toegestaan voor zowel de consulent als voor u om ongevraagd opnames te maken van het gesprek, tenzij dit duidelijk in overleg is met elkaar. Hiermee schendt zowel de consulent als u de privacy. Mocht dit toch gebeuren, dan mogen de opgenomen gesprekken ten alle tijden niet gebruikt worden voor welke doeleinde dan ook.

Wij willen u zo goed mogelijk begeleiden en zorgen dat u een stap verder kunt zetten op uw levensweg. Soms krijgt u tijdens een consult informatie te horen, die u niet verwacht te horen, maar het leven bestaat uit mooie en minder mooie periodes. Het antwoord pakt dan iets anders uit dan u voor ogen had, het kan u een andere kijk geven op uw problemen. Wij staan ervoor dat onze consulenten dat op een correcte manier aan u vertellen. Het is niet de bedoeling dat u zich gekwetst voelt na een gesprek. Soms kunnen woorden harder aankomen omdat een situatie van een andere kant wordt belicht, maar u heeft toch liever een gesprek die uw situatie op een oprechte manier uitlegt dan een mooi verhaal, wat u niet verder helpt. Desalniettemin, laat u tijdens een consult nooit intimideren. Het consult moet u een goed gevoel geven en nieuwe inzichten waar u verder mee kunt.

Als u onze medium lijn belt zal u betalen door middel van u telefoonrekening. Het is niet gebruikelijk en zelfs verboden dat consulenten u extra geld vragen voor de geleverde diensten. Mocht u gebruik willen maken van een privé consult of een email consult dan zullen wij contact met u opnemen en u verdere instructies geven.

Wij hopen dat u een geschikte consulent bij ons vindt die u verder helpt met uw levensvragen. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u ons bereiken via het contact formulier!

Met vriendelijke groet,

Oprechtemediums team

‘Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.’

*Let op! Wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij een arts of specialist. Bezoek bij medische vragen altijd een arts of specialistRecente nieuwtjes

Inzichten en Vragen

“De kaarten zijn samengesteld naar aanleiding van de ervaringen die ik heb opgedaan. Op beurzen wilde ik meer interactie met bezoekers en de kaarten waren daar heel geschikt voor. Ik gebruikte toen alleen kaarten met vragen. Vorig jaar ben ik... Lees meer »

Loslaten

Dagelijks in mijn werk wordt er gesproken over loslaten. Vele malen moet ik dit vertellen aan mensen die in situaties zitten of omgang hebben met mensen die niet goed zijn voor mensen. Maar hoe komt het nu dat wij loslaten... Lees meer »


Recente portfolio-items

Huishoudbeurs 2016

Ook dit jaar hebben wij van Oprechtemediums gestaan op de Huishoudbeurs.  

Huishoudbeurs 2015

We hebben afgelopen week de huishoudbeurs achter de rug, en hebben mooie consulten mogen geven. Wij kijken er voldaan op terug. Velen van onze trouwe klanten zijn langs geweest en ook velen nieuwe.   Dagelijks heeft Shaksi Gopal een podium... Lees meer »