Angela

Angela

Boxnummer 55
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Sms Alert

Hallo mooi medemens, mijn naam is Angela. Ik ben al vele jaren medium, lifecoach, relatiecoach, dna bodytransformator, reikmaster, regressietherapeut en magnetiseur.Tevens ben ik helderhorend, helderziend, helderruikend en helderwetend en maak ik gebruik van diverse kaartleggingen. Voor de kaartleggingen maak ik meestal gebruik van de Lenormandkaarten en de engelenkaarten. Deze kaarten geven samen met mijn gaven een duidelijk beeld wat er nu speelt in jou leven en wat te doen. Tevens kan ik jou reiki en engelenenergie toesturen voor om weer in je kracht te komen en eventuele pijnen te verlichten. Ook kan ik jou begeleiden in hoe om te gaan met hoogsensitiviteit, zowel voor volwassenen als kinderen.

Mijn gaven heb ik al sinds ik kinds was. Echter was ik er toen bang van en wilde er niets van weten. Ik wist al dingen die er gingen gebeuren en voelde de energie van overleden mensen. Op mijn 32ste jaar viel ik door privé omstandigheden in een heel diep gat en was ik alles waar ik jaren voor had gewerkt kwijt. Het enige wat ik nog had waren mijn helderziende gaven. Deze kwamen in die periode heel sterk weer naar boven en kon ik er niet meer omheen om deze te gaan gebruiken.

Ik heb mijn diploma gehaald voor spiritueel healer, medium en coach en heb mij verder gespecialiseerd tot life en relatiecoach en ben mij nog verder gaan ontwikkeling in mijn mediumschap. Hierdoor kan ik ook, mits de overledene dit wilt, contact maken met overledenen.

Inmiddels gaat het beter dan ooit met mij en ben ik door al mijn ervaringen en opleidingen specialist in het werken met de wet van de aantrekkingskracht en. kan ik mij oprecht een relatie expert noemen. Ook voor vragen over werk en financiën kunt u bij mij terecht. Ik ben persoonlijk gecoached door o.a Neal Donald Walsch, Roy Martina, John Lee, Alan Seal, Tony Robbins en Byron Katie.

U krijgt van mij een duidelijk, helder consult en advies waar u weer verder mee kunt.

Ik hoop u snel te spreken. In liefde en in licht,
Angela.

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Loslaten

Dagelijks in mijn werk wordt er gesproken over loslaten. Vele malen moet ik dit vertellen aan mensen die in situaties zitten of omgang hebben met mensen die niet goed zijn voor mensen. Maar hoe komt het nu dat wij loslaten zo moeilijk vinden? Je zou zeggen je weet dat iets niet goed voor je is, dus stop er mee en daar is de kous mee af. Helaas werkt het in ons systeem helaas niet zo eenvoudig. Echter heeft dit bijna...

Lees meer »

Taboes

Hoe modern en ruimdenkend we anno 2018 ook zijn, toch berust er nog een taboe op vele dingen. Al jaren werk ik voor mijn eigen praktijk als coach, healer en medium en voor de spirituele hulplijn Oprechte mediums. Wat mij opvalt is dat de mensen die mij raadplegen oprecht zichzelf zijn op het moment dat ik met ze spreek. Ze durven te zeggen wat ze voelen, spreken uit wat ze echt bezighoudt, durven te huilen en boos te zijn en...

Lees meer »

Geplaatst door: Anoniem
17 april 2017 om 21:55

Geplaatst door: Anoniem
07 februari 2017 om 10:42

Lieve Angela, Ik heb een zeer oprechte consult van je gehad en je wist de vinger precies op de zere plek te zetten op een zachte en vriendelijke manier die mij weer verder zullen helpen in mijn proces. Ik hoop dat meer mensen van jouw consult zullen genieten. Liefs