Anna

Anna

Boxnummer 51
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking
  • Sms Alert
  • Sms chat

Mijn name is Anna, door mijn hoge sensitieve gave, sta ik in contact met de dierenbarenwereld. Ik ben een heldervoelend helderwetend en helderziend medium paragnost. Met de hulp van mijn gidsen en engelen wil ik graag met liefde u vragen beantwoorden, hierbij gebruik  indien gewenst de engelen en tarot kaarten.

Ook zonder hulpmiddelen en vragen ben ik u tot dienst. Ik kan situaties feilloos beschrijven en u helpen waar het nodig is.

Ik help nieuwetijds kinderen en indigo kinderen weer op weg. Vaak voelen zij zich niet begrepen en kunnen dit uiten in boosheid, of teruggetrokkenheid of op een andere onbegrepen manier. Hierbij kan ik ze begeleiden, zodat zij begrijpen wat er met ze gebeurt en waarom ze bepaalde dingen aanvoelen of zien.

Ook op afstand kan ik u rust en energie geven zodat u uw levenspad weer kan volgen.
Liefde en licht
Anna

 

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaalt!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Medium Anna geeft ook privé consult thuis of op locatie, bij een consult op locatie komen er nog reiskosten bij. Ze bied hulp om inzicht te krijgen in je ziel en het bewandelen van je levenspad, pijn en stress te verminderen, emotioneel in het reine te komen met jezelf, zodat je met nieuwe positieve energie en in balans je levensweg verder kunt gaan. Ook begeleid ze nieuwentijdskinderen en kristalkinderen de angsten los te laten en leren om met hun gave om te gaan.

Duur: ca. 60 minuten
kosten 115,- euro

De prijs voor dit privé consult is: € 150,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Oprechte SMS dienst

Via de Oprechte 7373 SMS-dienst ontvangt u binnen 12 uur antwoord op een kort gestelde levensvraag door één van onze ervaren mediums die u een integere en vertrouwensvolle manier antwoord geeft, waarbij uw privacy gewaarborgd is. U belt niet naar een 0900-nummer, hebt geen abonnement nodig en krijgt via de Oprechte SMS-Chat antwoord op een door u kort gestelde vraag.

Vanaf 18 jaar en met uitzondering van gezondheid en seksueel getinte vragen staat Oprechte 7373 SMS-dienst 7 dagen per week tot uw dienst en het enige wat u doet is uw vraag tikken en via uw telefoon verzenden.

Uw vraag verzendt u als volgt; Verzend Oprechte naar 7373 met uw korte vraag in HOOFDLETTERS met uiteraard spaties tussen de woorden en met maximaal 12 uur, z.m.e., ontvangt u van één van onze Oprechte consulenten antwoord op de door u gestelde vraag, waarbij de Nederlandse Oprechte klanten maximaal retour twee berichten ontvangen.

Hoe gaat u naar de Oprechte SMS-Chatdienst bellen?

Uit Nederland SMSt u naar 7373 (€ 1,50 per SMS-Chat. (Antwoord max. 2 berichten)
In het kort
NL Klanten; SMS OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) gevolgd door uw korte levensvraag, naar 7373

Voorbeelden van SMS-Chatten
SMS OPRECHTE 02 Slaag ik voor mijn examen? Carla 03-07-56 : naar7373
SMS OPRECHTE 02 Lukt de sollicitatie? Boukje (07-10-82) receptioniste : naar7373

Belangrijk; Oprechte is ACM geregistreerd onder nummer 20123849 en verplicht zich met haar SMS-Chatdienst te houden aan de Nederlandse gedragscode voor SMS-Chat Dienstverlening. Is uw SMS-diensten geblokkeerd, dan kan deze niet door Oprechte SMS-Chat beantwoord worden. Een afspraak voor een telefonisch consult of foto reading zijn enkel te maken via onze websites vanhttp://www.oprechtemediums.nl

Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Begin uw SMS met OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) en vervolgens uw vraag. Stel een duidelijke vraag met uw naam en leeftijd. Binnen 12 uur ontvangt u van de desbetreffende consulent een antwoord. Mocht een consulent niet aanwezig zijn dan beantwoord de consulent de SMS zodra deze online is.

Onze mediums die u een sms kunt sturen zijn;

U kunt Anna SMSen door de volgende code te gebruiken: OPRECHTE 51
De Boodschappers van Gaia

De eerste kaart: Je hebt geleerd dat alles goed of slecht ia negatief of positief goed doet goed ontstaan slecht roept slecht op. Het is verkeerd om gevoelens van woede afkeer of angsten te hebben want deze emoties ontstaan uit onze schaduw. Dat is geen waarheid. Alles gebeurt met een reden. Liefde kan aan de basis liggen van vernietiging en haat kan daden van oprechte liefde oproepen. De lessen de wij krijgen van onze schaduw leren ons vaak het meeste....

Lees meer »

Fijn Pasen

Liefs medium Anna

Lees meer »

Laat het los

Laat het los Wij staan in het teken van loslaten en het bewustwordingsproces. Omdat veel mensen krampachtig proberen om allerlei zaken vast te houden en veel dingen erbij te verwerven is dit een moeilijk leef-thema. Door door te zetten en dingen bewust uit te proberen kun je een stap verder komen in je ontwikkeling.  Dit is nu het juiste moment en het leven je inzicht en om een stapje verder te gaan. LOSLATEN, HOE DOE IK DAT? Loslaten onder de douche: Een...

Lees meer »

Opbouw en beschermen van de edelstenen

Opbouw en beschermen van de edelstenen Een bron van kracht kunnen stenen en halfedelstenen zijn. Bergkristallen en Shungit zijn geweldig voor het helpen om de computer straling te neutraliseren. Deze zijn een goede stralen vanger. Bergkristallen brengen duidelijkheid en reinigt, Rozenkwarts is kalm en is een steen van de liefde, amethist brengen wijsheid, toermalijn en kwarts kristallen brengen bescherming in hun woonkamer. Alleen een energetisch gezuiverd Steen brengt het gewenste resultaat. Opbouw en beschermen Er zijn vele soorten van reiniging: Ze kunnen gemakkelijk  2 uur...

Lees meer »

Ziel contract oplossen....

Wat zijn ziel contracten? Ziel contacten zijn alles, waarmee je  jezelf bindt of  waar u mee gebonden bent. Alles wat jouw vrijmaakt en jouw hart onvrij maakt en jouw vrijheid grenzen beperkt. Deze omvatten eden (eeuwige trouw), geloften (stilte, kuisheid), Eede, ook officiële zijde, zelfs beloften en alle andere vormen van zelf betrokkenheid. Het lastige van deze obligaties is dat ze niet eens uit dit leven komen maar dat je ze meedraagt  van een heel pakket van dergelijke contracten uit...

Lees meer »

Geluk

Mijn boodschap voor deze dag   Liefs Anna

Lees meer »

speciale boodschap voor het weekend!

Het wordt tijd om aan jou zelf te denken. Hier de boodschappen van de engelen voor het weekend. Herinner je altijd dat jij de sleutel in de hand hebt.   Liefs Anna

Lees meer »

Kiezen

Je staat voor een dilemma of op een kruispunt en moet nu een bewuste keuze maken over de actieve die je gaat ondernemen. Waar je ook voor kiest je er de verantwoording voor dragen en je hoeft er niet bang voor te zijn. Je hebt misschien niet alle antwoorden want de weg die voor je ligt ken je niet tot je hem op gegaan en er een paar passen op hebt gezet. Vertrouw op je intuïtie. Het succes zit in...

Lees meer »

Geplaatst door: Anoniem
01 maart 2017 om 19:09

Lieve Anna, Ik heb je 2x gesproken. Je gesprekken zijn fijn, eerlijk en oprecht. Bel je gauw weer!

Geplaatst door: Tanja
22 november 2016 om 20:52

Lieve Anna, je sloeg de nagel op de kop, dat ik in actie moet schieten en te veel met mijn gedachten bezig ben en meer in mijn hoofd zit. Ik zal ook je raad opvolgen om wat egoïstischer te worden en neen te leren zeggen. Niet gemakkelijk. Dank je voor je lieve woorden. Liefs, Tanja

Geplaatst door: Vrouw
20 augustus 2016 om 11:01

Lieve Anna, Afgelopen weken waren pittig wat betreft mijn relatie. Je hebt mij goed gespiegeld hierin, bent direct en waar nodig was, confronterend geweest. Maar dit was ook nodig en ik waardeer je zuiverheid, directheid en eerlijkheid. Je doet dit alles altijd met liefde. Ik ben bezig met wat je mij adviseerde, ook al is het soms pittig. Ik bel je gauw weer. Veel liefs...

Geplaatst door: Vrouw
13 augustus 2016 om 11:11

Lieve Anna, Weer een voorspelling van je uitkomen, meteen in dezelfde week! Dankzij jou heb ik de relatie nog net kunnen redden na enkele heftige dagen. Ik wil je bedanken voor je grote steun in de voor mij lastige situatie met mijn vriend. Het is niet makkelijk, maar juist dankzij jouw spiegelingen, eerlijkheid en openheid, komen dingen in een mooie beweging. Jouw zuiverheid en directheid is wat ik nodig heb, je draait er niet omheen maar begrijpt mij tegelijkertijd ook. Mooi! Dank je wel weer voor je aanwezigheid in deze moeilijke fase die ongekend een mooie wending zal nemen. Ik bel je gauw weer. Liefs V

Geplaatst door: V
27 juni 2016 om 13:42

Lieve Anna, Weer een heel fijn gesprek net! Ik bel je geregeld omdat je als mens goed aanvoelt. Ik kan met jou heel makkelijk mijn valkuilen en gevoelige onderwerpen bespreken. Los daarvan ben je erg helder in wat je ziet en voelt. Ik krijg van jou altijd ook praktische tips mee. Je bent een fijn mens. Je had net zo goed een lieve en goede vriendin van mij kunnen zijn. Tot gauw weer. Veel liefs

1 2