Annemieke

Annemieke

Boxnummer 59
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Rouwverwerking
  • Sms Alert

Heb je een vraag, wil je advies of gewoon iemand die even naar je luistert, dan ben ik er voor jou! Mijn naam is Annemieke en ik ben een intuïtief medium.

Als klein meisje wist ik dat ik op mijn intuïtie kon vertrouwen en kreeg regelmatig dingen door. Dit is steeds verder ontwikkeld en ik ben blij dat ik dit kan.

De informatie die ik doorkrijg wil ik op een zuivere manier aan jou doorgeven. Uit ervaring weet ik dat jij zelf voelt of iets klopt of niet. De leuke, maar ook de minder leuke antwoorden zal ik eerlijk tegen je zeggen.

Wil je dat ik kaarten voor je leg, dan kan dat. Ik gebruik daarvoor de Osho Zen Tarot kaarten.

Alles wat jij mij vertelt, blijft uiteraard tussen ons. Ik hoop je snel te spreken.

Lieve warme harte groet,

Annemieke

 

 

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Anoniem
11 september 2017 om 20:51

Lieve Annemieke, Vond het weer fijn om je weer te spreken. Ik wil je bedanken voor die 1,5 jaar dat ik je ken en sprak. Je hebt mij laten groeien en grenzen geleerd. Maar wil dichter bij mij zelf zijn. Ik ga sparen voor mijn verhuizing!!! Liefst, je weet wel.

Geplaatst door: Anoniem
27 juni 2017 om 16:35

Bedankt voor alles Annemieke. Je zal altijd in mijn hart blijven. Je hebt mij goed gesteund! Goede medium. Lief, oprecht en eerlijk. Liefst, je weet wel!!!!

Geplaatst door: Anoniem
23 januari 2017 om 11:38

Is een goede medium.

Geplaatst door: Anoniem
21 januari 2017 om 17:14

Annemieke is top en eerlijk.

Geplaatst door: Anoniem
28 september 2016 om 16:45

Ben blij dat ik Annemieke heb gesproken. Echt fijn dat je met zo weinig woorden die je krijgt weet wat voor kwaliteiten struggles en verleden iemand heeft.Je lijkt door de angst van een persoon heen te kunnen voelen en te kunnen zien hoe iets werkelijk zit in plaats van waar iemand bang voor is. Voor mij voelt het als waar, oprecht en zuiver. Echt heel fijn om met je te praten.Dankjewel!!:)