Cindy

Cindy

Boxnummer 39
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Rouwverwerking
  • Sms Alert

Inmiddels 20 jaar coach, zodat ook u lekker in uw vel komt en/of blijft. Samen gaan we kijken wat niet lekker loopt waar de blokkade zit, waar uw vraag ligt. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak inzichten door, die ik aanreik zodat u zelf verder kunt en u (weer) krachtig voelt en (weer) meer zelfvertrouwen krijgt.

Hoe heerlijk is het als u in de flow komt en het leven creëert waarvoor u bent geboren. U vol zelf vertrouwen komt, krachtig en ja zegt tegen dat wat U echt wilt in uw leven. Zodat u bv niet hoeft te blijven hangen in die vervelende relatie, dat nare werk. Maar juist doen wat U wilt en leuk vindt! We gaan dit samen onderzoeken en zet de eerste stap naar een succesvol leven.

Ik heb diverse studies gedaan voor coaching, healing, voeding en natuurgeneeskunde. Inmiddels zet ik sinds 3 jaar ook essentiële oliën in. Deze kunnen u ondersteunen in dit proces. Door blokkades te doorbreken, dat extra stapje zetten, meer zelfvertrouwen, loslaten en nog veel meer.
Wilt u stappen zetten, inzichten in uw patronen of blokkades krijgen of gewoon even een luisterend oor het is mogelijk.

Mocht ik u niet kunnen begeleiden dan zal ik ik u doorverwijzen naar één van mijn collega’s. Ik ben er om handvaten aan te reiken zodat u weer verder kunt op uw levensweg.
Ik heb geen contact met gene zijde of ben helderziende, al zie ik wel helder en heb een zeer sterke intuïtie en voel de dingen snel aan. Dit ook door de ruime ervaring die ik inmiddels heb.

Wanneer mensen bij mij komen voelen ze zich soms zwaar en verdrietig gelukkig hangen mensen altijd weer vrolijk en met enthousiasme weer op.

Heel veel succes op uw levenspad.
Wie weet, tot horens!

Liefs Cindy

Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Toos
21 februari 2018 om 19:53

Dank je wel Cindy voor het fijne gesprek. Ik ga je tips opvolgen.

Geplaatst door: Toos
21 februari 2018 om 19:47

Dank je Cindy voor het fijne gesprek. Fijn hoe helder je dit hebt uitgelegd en de tips die je mij hebt gegeven. Ik ga er mee aan de slag.