Diana

Diana

Boxnummer 24
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Sms Alert

Als kind al paranormaal (helderziend, -voelend, -wetend) en pas veel later de puzzelstukjes in elkaar kunnen passen. Vanuit mijn levenservaring kan ik je begeleiden. Weer in contact komen met wie je werkelijk bent, en op een positieve wijze omgaan met alle ervaringen die ons hier zo bezig houden.

Op het gebied van relaties bijvoorbeeld, werk, studie, kinderen, omgaan met veranderingen, leren jezelf te respecteren, begrip en bewustwording. Alles leidt uiteindelijk weer naar de kern.

Wie ben ik en wat kom ik hier leren, ervaren, neerzetten. Maar ook; hoe kies ik voor de juiste weg, namelijk die van vreugde en geluk….

Ik ben hoog sensitief (hsp) en kan hierin ook begeleiding bieden. Ik werk vanuit licht met de energie van je stem, sta open voor boodschappen/inzichten van mijn gidsen – de kaarten van Doreen Virtue vormen vaak een bevestiging in mijn reading, ook werk ik met automatisch schrift.

Als het zinvol voor je ontwikkeling is om toekomstgerichte boodschappen te krijgen dan geef ik die door. Maar heel vaak moeten we leren hier in te vertrouwen op ons zelf. Het is ook mogelijk om een email consult aan te vragen.

vanuit liefde en licht,

Diana

 

 

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Vertrouwen

Vanuit dit leven moeilijke situaties en problemen ondergaan en ervaren. Veel mensen lopen er tegen aan en zien geen openingen meer. Vooral in deze tijd en maatschappij waar de lat hoog ligt en prestaties en financieel gewin meer belang wordt toegekend dan onze innerlijke belevings- en gevoelswereld. Laat staan dat veel mensen daar nog mee in contact staan   Is het dan niet vreselijk moeilijk om in deze tijd, in deze maatschappij – maar ook wereldwijd waar zoveel gebeurt momenteel...

Lees meer »

Geplaatst door: Tanja
24 november 2016 om 09:55

Lieve Diana, Bedankt voor de steun daarstraks, en sorry dat dit zo snel moest worden afgebroken. Ik had onverwachts bezoek. Ik neem je raad zeker mee om lief te zijn voor mezelf, en proberen in mijn eigen energie te blijven. Je bent een warme lieve vrouw, waar ik me wel vertrouwd bij voel. Dank je wel! Liefs, Tanja

Geplaatst door: Silvia
20 januari 2015 om 21:07

Beste Diana en Gabrielle,
Ik heb jullie vandaag of gister gesproken en mij gerust gesteld. Het is bijzonder dat jullie mij hetzelfde vertelde zelfs met een een tijdsfactor. Bij jullie beiden voelde ik me vertrouwd. Dank jullie wel. Ik ben er nog lang niet maar heb hoop en vertrouwen van jullie gekregen. Nog mails dank! Een warme groet Silvia