Gabrielle

Gabrielle

Boxnummer 17
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Sms Alert
  • Sms chat
Hallo, ik ben Gabrielle. Met mijn ruim 11 jaar ervaring als alternatief genezer heb ik mij ontwikkeld tot Medium en Paragnost. Iets wat er als kind al zat is weer vrijgekomen waardoor ik kan zijn wie ik ben.

Ik ben helderziend, -voelend, – horend, -wetend en -ruikend. Hierdoor kan ik intunen op jouw energie en vertellen wat er duidelijk wordt. Ook geef ik op afstand healing. Dit gebeurt vanzelf tijdens ons gesprek. Mocht je vragen hebben over leven of dood met betrekking tot jezelf of een ander, dan ben ik de aangewezen persoon. Ook leg ik kaarten van de Moeder Aarde (Gaia) of de kaarten van de Aartsengelen.

Liefs Gabrielle

 

 

 

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Gabrielle is een medium en paragnost die door een healing en reading u antwoord geeft op uw vragen en u (weer) terug in uw eigen kracht zet. Tijdens een consult weet zij de vinger op de juiste plek te leggen waardoor informatie helder wordt en u weer verder kunt.
Daarnaast behoren contact met overledenen en het energetisch laten reinigen van uw huis tot de mogelijkheden.
U kunt bij haar terecht voor een open consult of een consult met gerichte vragen.
Tevens is zij gespecialiseerd in tweelingziel relaties.

Zij verzorgt diverse workshops en cursussen, alsmede healingavonden en psychometrie avonden.
Dit alles gebeurt zowel in Heerhugowaard als bij u thuis.

U kunt ook via Gabrielle een edelsteen op maat bestellen met tekst en uitleg waar deze voor dient.

Duur: 60 minuten
Kosten: 85 Euro
Reiskosten € 0,20 per km indien het bij uw op locatie is
Omgeving Heerhugowaard

De prijs voor dit privé consult is: € 86,-SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Oprechte SMS dienst

Via de Oprechte 7373 SMS-dienst ontvangt u binnen 12 uur antwoord op een kort gestelde levensvraag door één van onze ervaren mediums die u een integere en vertrouwensvolle manier antwoord geeft, waarbij uw privacy gewaarborgd is. U belt niet naar een 0900-nummer, hebt geen abonnement nodig en krijgt via de Oprechte SMS-Chat antwoord op een door u kort gestelde vraag.

Vanaf 18 jaar en met uitzondering van gezondheid en seksueel getinte vragen staat Oprechte 7373 SMS-dienst 7 dagen per week tot uw dienst en het enige wat u doet is uw vraag tikken en via uw telefoon verzenden.

Uw vraag verzendt u als volgt; Verzend Oprechte naar 7373 met uw korte vraag in HOOFDLETTERS met uiteraard spaties tussen de woorden en met maximaal 12 uur, z.m.e., ontvangt u van één van onze Oprechte consulenten antwoord op de door u gestelde vraag, waarbij de Nederlandse Oprechte klanten maximaal retour twee berichten ontvangen.

Hoe gaat u naar de Oprechte SMS-Chatdienst bellen?

Uit Nederland SMSt u naar 7373 (€ 1,50 per SMS-Chat. (Antwoord max. 2 berichten)
In het kort
NL Klanten; SMS OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) gevolgd door uw korte levensvraag, naar 7373

Voorbeelden van SMS-Chatten
SMS OPRECHTE 02 Slaag ik voor mijn examen? Carla 03-07-56 : naar7373
SMS OPRECHTE 02 Lukt de sollicitatie? Boukje (07-10-82) receptioniste : naar7373

Belangrijk; Oprechte is ACM geregistreerd onder nummer 20123849 en verplicht zich met haar SMS-Chatdienst te houden aan de Nederlandse gedragscode voor SMS-Chat Dienstverlening. Is uw SMS-diensten geblokkeerd, dan kan deze niet door Oprechte SMS-Chat beantwoord worden. Een afspraak voor een telefonisch consult of foto reading zijn enkel te maken via onze websites vanhttp://www.oprechtemediums.nl

Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Begin uw SMS met OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) en vervolgens uw vraag. Stel een duidelijke vraag met uw naam en leeftijd. Binnen 12 uur ontvangt u van de desbetreffende consulent een antwoord. Mocht een consulent niet aanwezig zijn dan beantwoord de consulent de SMS zodra deze online is.

Onze mediums die u een sms kunt sturen zijn;

U kunt Gabrielle SMSen door de volgende code te gebruiken: OPRECHTE 17
Gabrielle

Zie de ander als een uitdaging. Op het moment dat je dat leert zien wordt het leven veel makkelijker. Soms zitten we in een periode waarvan we niet snappen hoe het komt dat dingen gaan zoals ze gaan. We hebben strijd, van binnen en van buiten, en weten niet hoe we er mee om moeten gaan of wat we er aan kunnen doen. Ik heb zelf gemerkt dat, door te kijken naar wat de ander ons spiegelt, we de oplossing...

Lees meer »

Geplaatst door: hetty kort
10 mei 2016 om 21:40

Echte aanrader Zeer duidelijk en zooooooooo lief bedankt voor al je geduld en gesprekken veel liefs hetty

Geplaatst door: Anoniem
22 januari 2016 om 18:29

Gabrielle is geweldig, kort, krachtig, duidelijk en waar! Dank je wel.

Geplaatst door: Denise
07 december 2015 om 13:16

Beste Gabrielle, Tijdens de Winterfair van afgelopen week heb ik het genoegen mogen hebben een consult bij jou te doen en een Healing mogen ervaren. Ik wil je bedanken voor jouw inzichten en de handvaten die jij mij gegeven hebt om verder aan mezelf te werken en de dingen te begrijpen. Toen jij starte met de Healing voelde ik meteen van alles en ook de bewegingen die je maakte met het weghalen van andermans emoties voelde ik heel erg. Heel mooi om dit zo te mogen voelen en ervaren. Het heeft me wel even de kracht gegeven die ik nodig had. Lieve groet, Denise

Geplaatst door: Silvia
20 januari 2015 om 21:07

Beste Diana en Gabrielle,
Ik heb jullie vandaag of gister gesproken en mij gerust gesteld. Het is bijzonder dat jullie mij hetzelfde vertelde zelfs met een een tijdsfactor. Bij jullie beiden voelde ik me vertrouwd. Dank jullie wel. Ik ben er nog lang niet maar heb hoop en vertrouwen van jullie gekregen. Nog mails dank! Een warme groet Silvia