Mirjam

Mirjam

Boxnummer 21
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Sms Alert

Welkom!

Graag help ik u om inzicht te krijgen in vragen die u bezig houden. Ik ben een medium en helder horend, ruikend, wetend, voelend, en ziend. Ook kan ik foto en voorwerpen lezen op basis van psychometrie. Ik ben een luisterend oor. En help u dan ook graag verder.

Een liefde volle groet.

Mirjam

 

** Bel met OM Credits en houdt uw kosten in gaten.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!



SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Sophia
27 september 2017 om 19:08

Lieve Mirjam, bedankt voor het bijzondere consulent. Al vaker contact gehad met paragnosten en mediums maar nog nooit zo een mooi gesprek gehad. Over wat er nu speelt in mijn leven en over mijn verleden alles klopte en je wist tot in detail alles te vertellen. Heel erg bedankt liefs sophia

Geplaatst door: Frank
13 september 2017 om 16:36

Lieve mirjam ik heb je net aan de lijn gehad je vertelde de dingen aan me die momenteel bij me spelen ook had je het bij het rechte eind wat de andere dingen betrof het was een geweldig consult en bedankt voor de informatie ga er zeer zeker wat mee doen!!! Heel veel succes!! Groetjes frank

Geplaatst door: Denise
04 september 2017 om 16:43

Beste Mirjam, Ik wil u bedanken voor het fijne en bovenal mooie consult. Ik was heel erg benieuwd naar de thema's die momenteel in mijn leven spelen en ben mij er hierdoor nu nog extra bewust van geworden en zal dit meenemen in de toekomst. Daarnaast ook fijn om toch een bevestiging te krijgen op bepaalde zaken die mij bezighouden. Fijne avond nog!

Geplaatst door: Carla
25 augustus 2017 om 16:01

Lieve Mirjam, ik.heb je net gespeoken en het voelde heel goed, je wist mij dingen in details te vertellen en dat was tevens voor mij DE bevestiging. Ik.vond het een super fijn consult. Heel veel succes!! Liefs Carla