Moyra

Moyra

Boxnummer 09
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Sms Alert
  • Sms chat

Ik zal me even voorstellen, ik ben Moyra en heb al meer dan 40 jaar ervaring.
Ik heb mijn gaven geërfd van mijn oma, die na haar overlijden zijn overgebracht op mij.   Zij is dan ook mijn begeleidende Engel. Ik werk op verschillende manieren, zo kan ik voor jouw invoelen, koffie dik kijken of lenormand kaarten leggen. De lenormand kaarten leg ik  voor bijvoorbeeld een toekomst voorspelling.
Voor vragen over relaties,maar ook over financiën en op het gebied van werk wil ik je helpen.
Geen vraag is mij te gek, en we kunnen samen de antwoorden vinden op al je vragen
Ook voor jaarvoorspellingen kun je mij bellen.
Hopelijk spreek ik je snel en kunnen we kijken hoe ik je verder kan helpen met jouw levenspad en wat er in je toekomst ligt.
Veel licht liefde en geluk op je pad.

Liefs Moyra

SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Oprechte SMS dienst

Via de Oprechte 7373 SMS-dienst ontvangt u binnen 12 uur antwoord op een kort gestelde levensvraag door één van onze ervaren mediums die u een integere en vertrouwensvolle manier antwoord geeft, waarbij uw privacy gewaarborgd is. U belt niet naar een 0900-nummer, hebt geen abonnement nodig en krijgt via de Oprechte SMS-Chat antwoord op een door u kort gestelde vraag.

Vanaf 18 jaar en met uitzondering van gezondheid en seksueel getinte vragen staat Oprechte 7373 SMS-dienst 7 dagen per week tot uw dienst en het enige wat u doet is uw vraag tikken en via uw telefoon verzenden.

Uw vraag verzendt u als volgt; Verzend Oprechte naar 7373 met uw korte vraag in HOOFDLETTERS met uiteraard spaties tussen de woorden en met maximaal 12 uur, z.m.e., ontvangt u van één van onze Oprechte consulenten antwoord op de door u gestelde vraag, waarbij de Nederlandse Oprechte klanten maximaal retour twee berichten ontvangen.

Hoe gaat u naar de Oprechte SMS-Chatdienst bellen?

Uit Nederland SMSt u naar 7373 (€ 1,50 per SMS-Chat. (Antwoord max. 2 berichten)
In het kort
NL Klanten; SMS OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) gevolgd door uw korte levensvraag, naar 7373

Voorbeelden van SMS-Chatten
SMS OPRECHTE 02 Slaag ik voor mijn examen? Carla 03-07-56 : naar7373
SMS OPRECHTE 02 Lukt de sollicitatie? Boukje (07-10-82) receptioniste : naar7373

Belangrijk; Oprechte is ACM geregistreerd onder nummer 20123849 en verplicht zich met haar SMS-Chatdienst te houden aan de Nederlandse gedragscode voor SMS-Chat Dienstverlening. Is uw SMS-diensten geblokkeerd, dan kan deze niet door Oprechte SMS-Chat beantwoord worden. Een afspraak voor een telefonisch consult of foto reading zijn enkel te maken via onze websites vanhttp://www.oprechtemediums.nl

Op onze shortcode is de SMS gedragscode van toepassing. U kunt deze vinden op: www.smsgedragscode.nl

Begin uw SMS met OPRECHTE (spatie) het boxnummer (spatie) en vervolgens uw vraag. Stel een duidelijke vraag met uw naam en leeftijd. Binnen 12 uur ontvangt u van de desbetreffende consulent een antwoord. Mocht een consulent niet aanwezig zijn dan beantwoord de consulent de SMS zodra deze online is.

Onze mediums die u een sms kunt sturen zijn;

U kunt Moyra SMSen door de volgende code te gebruiken: OPRECHTE 09
Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: conny
13 februari 2018 om 14:39

Gisterochtend een heerlijk gesprek gehad, wat weet deze vrouw veel zonder dat je haar maar ook iets hoeft te vertellen. Ik ga je advies opvolgen en je hoort me snel weer met hoe het allemaal gegaan is. Dank je wel lieve Moyra