Elly

Elly

Boxnummer 15
 • (Nederlands) Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • (Nederlands) Privé consult

Hallo ik ben Elly, Ik ben medium, Helderhorend, Helderwetend, Heldervoelend, spiritueel coach en werk samen met de Engelen ons gesprek krijg ik dingen door over uw huidige situatie wat betreft verleden, heden en toekomst. Hiermee kan ik u nieuwe inzichten geven in uw situatie.

Tevens krijg ik ook vaak boodschappen door van overledenen. Ik kan u helpen inzichten te krijgen op het gebied van persoonlijke levensvragen en betreft uw huidige situatie, en toekomst. Ik ben van mening dat wij allemaal iemand nodig hebben in ons leven. Iemand die helpt met het vinden van de juiste antwoorden. Soms komt het voor dat men het even niet meer weet, ik help u met het vinden van de juiste antwoorden, en zal u inzichten overbrengen die de engelen met mij delen. Je bent niet alleen ook al voelt het soms zo.

Elly spreekt Nederlands en Duits.


(Nederlands) De prijs voor dit privé consult is: € ,-This consultant hasn't placed any blogs yet.

Geplaatst door: Rachida
12 February 2023 om 14:50

Super blij met Elly! Hele bijzondere vrouw die goed in kan voelen! Ze heeft het 6e zintuig en gebruikt het op een wijze manier. Nuchter, lief en scherp advies geeft ze.

Geplaatst door: T
09 September 2021 om 22:31

Lieve Elly, Heel hartelijk dank voor het goede gesprek! Enorm heldere inzichten, krachtige karakter omschrijvingen en onvoorwaardelijke wijsheid. Dank mooi liefdevol mens! Tot snel! Liefs, T

Geplaatst door: Anoniem
10 August 2021 om 14:42

MINDBLOWING en GEWELDIG is Elly, je wil blijven praten met haar. Bel haar en ervaar het! Dankjewel voor de inzichten en het prachtige consult! Je bent echt een topper! Liefs, N.

Geplaatst door: Anoniem
10 August 2021 om 14:40

MINDBLOWING en GEWELDIG is Elly, je wil blijven praten met haar. Bel haar en ervaar het! Dankjewel voor de inzichten en het prachtige consult! Je bent echt een topper! Liefs, N.

Geplaatst door: Anna L.
19 December 2020 om 12:45

Ik heb al enkele keren een reading van Elly ontvangen en ik ben enthousiast over de manier waarop Elly dit doet. Ik had last van fysiek ongemak en ik heb ik haar weer gebeld omdat ik voelde dat er meer speelde. Elly heeft me inzicht gegeven in wat er nú emotioneel en spiritueel speelt en ik heb van haar een healing ontvangen die meteen mijn klachten verlicht heeft. Dank je wel lieve Elly voor alles wat ik deze keer mocht ontvangen.

1 2 3 27