Toos

Toos

Boxnummer 33
Offline
 • (Nederlands) Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner

This consultant hasn't placed any blogs yet.

Geplaatst door: Anoniem
06 March 2016 om 18:38

Lieve Toos, warm, lief, integer, oprecht en zuiver in je woorden en boodschappen. Je hebt veel voor me betekent in onze gesprekken en ik waardeer je voor wie je bent. Je bent een betrouwbaar mens in mijn ogen, die meeleeft met een ander en ik zal je nog regelmatig spreken als ik ergens niet uit kom. Ik wou dat elk mens zo was en is als jij, dan zou de wereld er een stuk beter uit zien. Tot spreeks Tooske :)

Geplaatst door: Anoniem
09 February 2016 om 19:45

Hey Toos, ik zou je nog terug bellen, toen kwam er iets tussen en nu ben je offline helaas. :( Ik bel je zodra ik je weer online zie. Toos zegt echt dingen die kloppen, het voelt heel fijn om met haar te praten. Dankjewel!

Geplaatst door: Cees
03 December 2015 om 07:45

Lieve Toos, ik heb nu al een aantal keren met je gesproken en waardeer je ontzettend. Je puurheid, zuiverheid en oprechtheid, doordrenkt met liefde en goedheid, doen me goed. Liefde is het enige wat werkt en jij vertegenwoordigd dat door jezelf te zijn. Ik ben je dankbaar voor alles tot nu toe en hoop dat je dit nog lang mag blijven doen. Liefs Cees

Geplaatst door: anoniem
10 October 2015 om 15:23

Hoi Toos, bedankt voor je mooie woorden! Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen en ik zal het je ook laten weten! Ik stuur dit bericht omdat ik maar zo weinig credits had en ons gesprek zo werd onderbroken. Ik wilde je nog bedanken :-) liefs en groeten

Geplaatst door: j
16 September 2015 om 11:24

Bedankt voor je advies vandaag en gisteren. Je geeft positieve energie. Mijn vriend P en ik hebben een goed en respectvol gesprek gehad en dingen zijn heel duidelijk tussen ons. Het voelt voor ons beiden alsof we dichter naar elkaar toe zijn gekomen. We hebben beiden rugzakjes en kunnen van elkaar leren. Dat voelt goed. Ik ben ook blij met je toekomst voorspelling over ons reisje (het cijfer 8) en het samenwonen wat wij binnen ongeveer een jaar gaan doen.

1 2