Annie

Annie

Boxnummer 04
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Rouwverwerking

Welkom bij Oprechtemediums,

Hieronder kunt u lezen wat ik zoal voor u kan betekenen.
Mijn intentie is om u, in licht en liefde ,te begeleiden .Dit vraagt om openheid en eerlijkheid.Hiermee zal ik uw vraag ook beantwoorden en met alle respect voor jouw leven en keuze..

U kunt bij mij terecht voor het volgende:
-Mediumschap(contact via gidsen,engelen en overledenen)
-phygomentrie in de aura/voorwerpen
-Paramedisch en psygosiciaal mediumschap(gediplomeerd)
-Mediamieke regressie methode
-Mediamieke nlp
-Mediamieke familieopstellingen
-Spirituele begeleiding
-Life-coaching
-Energie Healing ( :Magnetiseren,Tara May Reiki,Reconnection healing)

Het kan zijn dat er een healing op gang wordt gezet door lichtwezens/engelen.U zult datgeen ontvangen dat goed voor u is…

Door In contact te treden met het paranormale/spirituele,kun je voor verbazing komen te staan.In enkele gevallen mag je zelf ook ervaren wat de boodschap is van een dierbare overleden persoon of van je eigen ziel.Hang echter geen verwachting aan een consult.Ik weet immers ook van te voor niet wat er mag gebeuren.Alles gebeurd op een goddelijke manier en met goddelijke timing.

Ik heb in mijn leven al veel meegemaakt en emoties doorlopen daarnaast ben ik een “erkende opleiding” gaan volgen om emoties/patronen beter te begrijpen.Dit kan en mag ik dan ook gebruiken in de consulten(begeleidingen)die gegeven worden
Paramedisch en psychosociaal mediumschap is een communicatie met je ziel,geest en fysieke lichaam.Welke overtuigingen en “blokkades”zijn bij jou aanwezig?Als mens maak je emoties mee (dit leven en zelfs vorige levens)en sla je op als je niet kunt of gaat verwerken.Hier kun je naar “luisteren”. je lichaam en ziel communiceren met je. Dit is nooit een vervanger voor de reguliere geneeswijzen en ik raad u aan om bij klachten een arts te raadplegen. Dit is een manier om duidelijk te kunnen krijgen wat jij anders zou kunnen doen in :gevoel,denken en of lichaam.Denk aan bijv patronen,overtuigingen en emotie die je “vast” houd.

Vindt je het moeilijk om een consulent te kiezen? Voel in je gevoel ,dan zul je de juiste consulent spreken .

Liefs,
Annie box:04

 

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Tradities, zijn het positieve toevoegingen of een last?

Wat zijn Tradities? Overtuigingen van familielijnen . Cultuur verschil is een verschil van gewoontes , niet een verschil van mens. Het gaat om wat jij mee hebt gekregen van je ouders of mensen in jouw omgeving. Een ieder die jij tegen komt in je leven heeft een traditie. Dit is ongeacht de oorsprong van een land. Het gaat hier meestal om wat de ouder heeft geleerd. Van wie heeft die ouder te geleerd en met welk gevoel is dit overgebracht...

Lees meer »

Gedachten

Alles is energie. Je lichaam en diens moleculen, je uitspraken en je gedachten. Wil jij een positieve verandering in je leven dan zult je de gedachten onder de loep moeten nemen. Hoe zijn je gedachten over jezelf? Over je partner, kinderen, collega enz? Ook het zicht op je toekomst is een creatie van je hoofd. Wil jij eens eerlijk kijken naar jouw stroming van deze gedachten ? Even onder ogen zien wanneer je negatief denkt of positief. Weet jij wat...

Lees meer »

Het is tijd voor een nieuwe energie !

    Hallo beste lezers,   Wie kent het niet om terug te kijken en vooruit te dromen. Wat hebben we achter ons liggen en wat willen we nou eigenlijk voor ons zelf in dit nieuw begin ? Weten we wie we echt zijn en leven we op onze eigen manier of , leven we vanuit gewoontes? Misschien heeft u nu het antwoord niet op deze vraag , maar het is de moeite waard om kostbare tijd vrij te maken...

Lees meer »

Innerlijk kind

Als we allemaal ons innerlijk kind mogen aanschouwen en accepteren wie we zijn. Dan kunnen we met al onze ervaringen van goed of fout(allemaal leer momenten om te weten wie je wilt zijn) Toch in onschuld blijven staan ,lief voor jezelf zijn en te vergeven. Als kind laten we zijn wat er is,mogen we boos zijn of verdrietig en zijn we eerlijk over wat we echt vinden zonder een ander te veroordelen. Dit zijn eigenschappen van puur zijn maar,door ervaringen...

Lees meer »

Gayatrie manta meditatie

Kijk hier geheel gratis de Gayatrie manta meditatie (elders moet je ervoor betalen). Deze meditatie is speciaal voor uw gemaakt door Shaksi Gopal. Veel mensen hebben hier baat bij. Alstublief voor u, van ons

Lees meer »

Huishoudbeurs dag 1

Onze eerste dag zit er weer op. Wat hebben wij leuke lieve mensen te woord gestaan. Een ieder die zo geïnteresseerd is een ander die nieuwsgierig is naar mediums. Er is gelachen, gehuild, geknuffeld…. Het was een hele mooie ervaring. Morgen gaan we voor dag 2. Hierbij de planning voor de komende 2 dagen…. Zondag 22 februari zal de stand bemand zijn met: Medium Devaaya Medium Gautamie Medium Karen Medium Elly Medium Christel Shaksi Gopal En onze vertrouwde aura fotograaf. Maandag 23...

Lees meer »

Annie

Wie ben jij?Ziels Bewustzijn is een heel belangrijke vorm , want daarmee weet je wat je echt bent. Een lichaam heb je, een ziel ben je. In dit leven kun je snel het gevoel krijgen dat je je lichaam bent, en dan raakt je ziel op de achtergrond. Maar om je gelukkig te voelen, zal het  allereerst je ziel gelukkig mogen laten zijn en jij jezelf accepteren zoals je bent.Met de leuke en minder leuke kanten en ervaringen. Geloof in...

Lees meer »

Annie

Verandering in energie van… Vandaag de dag is er van alles aan de hand in de wereld.Verschuivingen van energie en het gedrag van mensen.Het bewust worden van het”samen werken en samen doen” wordt steeds meer naar de voorgrond gebracht.Vanuit je kern ben je liefde,maar het gebeurd dat er vanuit verdediging ,in je gevoel,een muur op wordt gebouwd die er voor zorgt dat je jezelf (jouw kwetsbaarheid)niet hoeft of kan laten zien uit angst voor pijn.Is het niet mooier dat we...

Lees meer »

Annie

  Denken…. Vandaag heb ik in consulten vele mensen gekregen die last hebben van vermoeidheid.Bij enkele van deze mensen komt er dan ook naar boven dat het denken een van de redenen zijn van het ” moe” zijn.Altijd is het raadzaam om een arts te raadplegen.Ga ook na waar je op dit moment je dachten heen brengt en hoe vaak zit je in je gedachten en luister je niet naar je hart.Evenwicht tussen hoofd en hart is balans. Ik weet...

Lees meer »

Annie

Kijk je alleen naar dat wat er voor  je ogen gebeurd ,dan wordt het zicht beperkt. Voel je met je hele wezen ,dan zal het zicht verder reiken dan je ogen kunnen zien. Annie JG Hulters Medium/magnetiseur en Life-coach

Lees meer »

Geplaatst door: Anoniem
13 september 2016 om 20:22

Lieve Annie, Heel erg bedankt, dat was heel bijzonder. Marjolein

Geplaatst door: mu
01 oktober 2015 om 14:07

Wat ik zo goed aan vind is dat je weet dat er niks te trekken en te duwen valt aan een mens. Dus datgene wat je doorgeeft komt ook gelijk bij mij binnen als een uitnodigende gronding in mijn hart. Als ik het op een andere manier zou zeggen, zou ik schrijven dat er weinig ruis op de lijn zit :) Ik voel dat omdat mijn hart warm wordt als ik met je praat. Bovendien heb je kennis van processen en dat maakt je hartelijk en je woorden overzichtelijk. Dank je wel voor het meekijken en de aanreikingen. Je hebt me door een paar zware stukken heengeholpen. Je bent een lieve schat. M.

Geplaatst door: H
20 maart 2014 om 09:57

Bedankt weer lieve Annie, kon je helaas niet persoonlijk bedanken.
Gr H

Geplaatst door: H
28 januari 2014 om 14:11

Bedankt lieve Annie voor de reading! Mijn krediets waren helaas op. Ben weer een stuk wijzer geworden. Liefs H

Geplaatst door: H
28 november 2013 om 22:05

Lieve Annie,

Bedankt voor je consult!!!
Heb je helaas niet persoonlijk kunnen bedanken vanwege mijn tegoed, dus bij deze! Liefs H

1 2 3