Bianca

Bianca

Boxnummer 59
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Hallo lieve jij,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel.
Ik stel me dan ook graag even aan je voor.
Mijn naam is Bianca.

Geboren met een sterke intuïtie, maak ik contact met de andere wereld en kan hierdoor fungeren als communicatie kanaal. Zo ontvang ik informatie die belangrijk of noodzakelijk kan zijn voor de persoonlijke groei van degene die bij mij op consult komt.
Deze informatie kan ik doorkrijgen tijdens ons gesprek aan de telefoon, intuïtief bijenwastekening maken en lezen, dmv een foto, energie aanvoelen van voorwerpen (sieraden zoals ringen, horloge, ketting), en m.b.v.. Rider Waite Tarot en andere Engelen kaarten.

Als kind zijnde was ik altijd al heel erg gevoelig, wist sferen en mensen goed aan te voelen.

Gaandeweg in mijn leven ben ik gevormd door mijn heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en het vermogen om te communiceren met overledenen en wezens uit de lichtwereld.
Het leren is nooit klaar natuurlijk.

Mijn doel is om mensen te helpen door middel van de antwoorden, inzichten en boodschappen, die ik door mag krijgen, dit doe ik eerlijk, zuiver en oprecht. Het is fijn om te zien hoe mensen bewuster worden en daardoor meer in hun eigen kracht en energie komen.

Het verlangen die ik als kind al had naar het spirituele en de drang om mensen verder te helpen, leidden ertoe dat ik meerdere opleidingen ben gaan doen.
Verder heb ik vele boeken gelezen om mezelf te ontwikkelingen in wie ik nu ben.
Helderziendheid, heldervoelend, helderruikend, helderhorend en helderwetend werden steeds sterker ontwikkeld. Tot totdat ik het zeker wist, hier moet en wil ik iets mee gaan doen, dit ben ik!

Bent u op zoek naar antwoorden, naar zelfkennis of heeft u misschien een advies nodig? Ik kan u helpen om op het goede spoor te komen naar meer begrip en/of innerlijke balans. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. Tarot kaarten. Met de Tarot kaarten kan ik u helpen met het krijgen van inzicht in de problemen die u op dit moment ervaart.

Daarnaast maak ik vaak gebruik van mijn heldervoelendheid. U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan.

Namaste 🙏
Bianca

* Waardeer OM credits op en houdt u kosten in de gaten

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham ontdekte dit in zijn onderzoek naar “sociale allergenen”. Meestal is zult gedrag niet slecht bedoeld, maar het wordt wel heel ergerlijk gevonden. En: misschien zegt het ook wel iets over jezelf. Onderstaand een paar voorbeelden van irritante types, afkomstig uit...

Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie terug te keren. “Ho’oponopono” betekent een probleem volledig oplossen en het ten goede keren. Deze herinneringen worden geactiveerd door onze gedachten. Onze geest is een denkmachine met miljoenen gedachten op een dag, net als ons hart wat een pulserende machine...

Lees meer »

Nog niemand heeft een ervaring bij Bianca achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.