Bram

Bram

Boxnummer 53
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Welkom,

Mijn naam is Bram, ik ben Spiritueel begeleider, Paragnost, Medium en Life Coach.

In mijn praktijk begeleid ik verschillende mensen, zoals singles & relaties, ouders & kinderen, werknemers & ondernemers. Het gaat om vooruitgang en de stappen die jij mag zetten op weg naar welzijn en vreugde die jou gelukkig maken. Op jouw weg in ontwikkeling staat niks vast, dat er gebeurtenissen plaats vinden en mensen op jouw pad komen staat vast, maar of jij je daar door laat beïnvloeden en welke keuze jij daarin maakt is aan jou, dat bepaal jij en niemand anders. Door mijn kennis en telepathisch vermogen kan ik jou inzichten geven hoe om te gaan met situaties en jou ontwikkeling en welke stappen jij kan zetten op weg naar jouw verlangen en geluk.

Mijn Spirituele Specialisaties; Reading, Healing, Channeling en Indian Wisdom Cards (Tarot).

Ben helderwetend, helderziend, helderhorend, heldervoelend en helderruikend.

Het paranormaal vermogen heb ik geërfd via de genen van mijn vaders familie.

Daarnaast heb ik een Spirituele opleiding en cursussen gevolgd, waaronder Sjamanisme.

Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis mogen opdoen, die ik graag met jou deel.

Heb een goede band met mijn Engelen en gidsen, die jou graag van dienst zijn.

Mijn passie en voldoening haal ik uit het helpen en begeleiden van mensen op hun levenspad,  zodat ik hun welzijn mag bevorderen.

Ik kom snel tot de kern en vertel je waar de toekomst je brengt. Wat staat jou te wachten op gebied van Carrière, liefde en relaties ? Of wil je een relaxte Energetische Healing (via de telefoon) ?

Ik hoor graag van jou.

Je bent welkom.

Tot horens!

Diensten die ook aanbied.

Email, Fotoreading, Privé consult, Huisreiniging en rouwverwerking.

Ik ben de volgende dagen beschikbaar

Dinsdagavond 2100 tot 2400

Donderdag avond 2100 tot 2400

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaalt!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Boek een privé consult bij Medium Bram en kies uit één van de verschillende diensten.

Je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Haarlem.

Reading. Waar sta jij nu en wat staat jou in de nabije toekomst te wachten? Ik begeleid jou op jou pad, wat jij wilt weten en waar jij naar toe wilt. Waarbij bewustwording en levensvragen aan bod komen. Ik kom snel tot de kern en geef je handvaten hoe jij bewuster richting kan geven aan jouw leven. Wat jou welzijn bevorderd. Uiteindelijk ligt de sleutel in ons zelf, ik begeleid jou om die sleutel te vinden en jij mag zelf de deur naar vooruitgang openen.

Channeling. Ik communiceer met overleden dierbaren (ik geef jou door wat ik door krijg). Dit zorgt voor bevestiging en geruststelling. Waarbij opluchting en een goed gevoel voor minder zorgen staan. Daarnaast ondersteunen overleden dierbaren ons regelmatig op ons levenspad en kennen ze jou en de weg die jij aflegt als geen ander.

Theraputic Healing (energetisch). Zorgt ervoor dat u lichaam Energetisch gereinigd wordt. Dit gebeurd door energetische handelingen op korte afstand van jou lichaam, waarbij jij ontspannen kan liggen op de behandel tafel met je kleren aan. De energie in je lichaam gaat beter stromen, energie blokkades worden behandeld en opgeheven. Jou energie centra (chakra’s) en energie veld (aura) worden ook gereinigd. Na afloop voelt u zich energieker, opgewekt en ontspannen. Deze Healing werkt daarna nog zeker een maand door en bevorderd jouw balans en welzijn.

Sjamanisme Healing (Native American). Hierbij reinig ik jou lichaam met behulp van salie en Aegle veren. Je mag daarna lekker ontspannen zitten en je luistert naar geluidinstrumenten zoals ratel en drum. Ons lichaam bestaat voor 70% uit vocht, wat reageert op geluidstrillingen (resonantie). Door specifieke geluidstrillingen te maken worden (emotionele) blokkades opgeheven en daarna verzorgen onder anderen edelstenen en kristallen voor de Healing van de gevoelige plek. Daarnaast kan ik indien van toepassing zielsdelen terug halen en bij jou terug plaatsen (Ontstaan door bijvoorbeeld trauma’s). Dit alles zorgt voor een betere doorstroming van energie en geeft jou meer kracht/energie en rust, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Deze Healing werkt zeker een maand door en bevorderd jou balans en welzijn.

Ik ben Life Coach van beroep. Op deze aarde is het niet gemakkelijk en leren wij ons levenspad te volgen met pieken en dalen, ons te bevrijden en onze doelen te bereiken. Iemand die je daarin begeleid (coacht) noemen wij een Life Coach. Ik begeleid jou in stappen naar jouw doel. Doormiddel van een opgesteld coaching plan, waar jij je prettig bij voelt.
Coaching diensten die ik aan bied zijn Carrière, Stress, Relatie, Ouderschap, Budget, Pensioen, Ontwikkeling (Persoonlijk of intuïtief) en Afscheid, (rouw of een ander verlies). Ik werk met verschillende opleiding methoden om jou daarin te begeleiden. Hiervoor staan wel meerdere consulten (Gemiddeld 6). Je kan niet in 1 stap je doel bereiken, daar zijn meerdere stappen voor nodig. Verandering kost tijd en is afhankelijk van jou persoonlijke situatie, wat uiteindelijk bepaald hoeveel consulten jij nodig hebt. Er vindt na aanmelding ondersteuning via E-mail plaats om alvast gegevens, informatie en vragen te delen.
Na een kort ordent traject vindt een positieve verandering in je leven en of werk plaats, wat jouw welzijn en kwaliteit van leven bevorderd. Een investering die zich terug verdiend in meer energie en geluk. Waarbij de kwaliteit van het traject verzekerd is door de Coaching monitor van de NOBCO, je krijgt een evaluatie en een rapportage voor je zelf na afloop. Meld je aan! Je bent welkom!

Privé consulten alleen mogelijk bij mijn praktijk aan huis in Haarlem.

De prijs voor dit privé consult is: € 85,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Zet jouzelf en jouw kind in je eigen kracht, hoe dan ?

Veel nieuwetijdskinderen zitten energetisch wat minder goed verankerd in hun lichaam en zijn meer met hun omgeving bezig dan met zichzelf. Wij noemen dat ook wel niet geaard zijn. De energie is dan niet goed verdeeld over het hele lichaam en zit meer in het hoofd (gedachten). Door prikkels van uit de omgeving wordt dat nog is versterkt. Door de aandacht van het hoofd naar de voeten te brengen, wordt de energie weer gelijkmatig verdeeld en zijn we nu minder...

Lees meer »

5 tips voor een sterke band met jouw kind

1. Volledige acceptatie van jouw kind door middel van luisteren, ruimte geven en niet controleren.   2. Het erkennen en waarderen van jouw kind legt de basis voor een goede relatie tussen jou en jouw kind. Dus niet afkeuren, veroordelen, kritiek uiten of commanderen.   3. Maak oogcontact met jouw kind en ga op ongeveer de zelfde ooghoogte in gesprek.   4. Stel open vragen i.p.v. gesloten vragen, zie voorbeeld hieronder Gesloten vraag: Hoe was school vandaag ? één antwoord,...

Lees meer »

In je kracht staan

Wil jij energieker en vreugdevoller door het leven en kracht ervaren ? In je kracht staan klinkt mooi, zelfverzekerd en energiek. Maar wat houdt het in ? Het houdt in dat jij bewust bent van jou Lichaam (voelen) en geest (gedachten). Jij ervaart en ziet de wereld om je heen, maar jij laat je er nu nog te veel negatief door beïnvloeden. Zoals gebeurtenissen in jou leven, nieuws en of sociale media. Als jij bewust bent van jezelf, dan sta...

Lees meer »

Hoe krijg ik meer vreugde in me leven ?

De eerste stap naar meer vreugde! Stap1. Plaats een intentie voor de dag! Je wordt wakker en terwijl je in je bed ligt te ontwaken, begin je te denken tot het moment dat je uit bed wil stappen. Stop! Voordat jij uit je bed stapt plaats je een (positieve) intentie voor de dag. Bijvoorbeeld; Vandaag ga ik iedereen een glimlach geven die ik spreek; Ik ga mijn partner is lekker verwennen; Ik ga het huis opruimen en een bos bloemen...

Lees meer »

Geplaatst door: Kelly
26 februari 2018 om 21:02

Lieve Bram Bedankt voor de mooie reading op de huishoudbeurs ... 1 van mijn wensen is uitgekomrn.. Jij zei dat ik die dag iets ging doen wat mijn gelukkig maakte.. op dat moment. was dit nog niet in de planning... ik heb een mooie tatto met de naam ( o)pa en (o)ma gezet .. nu zijn mijn grootouders voor altijd bij me .. en mijn vader en moeder ook .. mocht er wat met mijn ouders gebeuren heb ik ze voor altijd bij mijn.. super bedankt voor de reading en kracht die je me gaf Dikke knuffel

Geplaatst door: N
04 september 2017 om 10:31

Bram heeft mij veel antwoorden kunnen geven, hellaas viel mijn verbinding weg maar ben een stuk wijzer geworden. Bedankt!

Geplaatst door: Rishma
15 februari 2017 om 21:20

Een sympathieke en rustige man-met geduld! Heel oprecht en zuiver, zoals het (dus) hoort :-)

Geplaatst door: Karin
14 december 2016 om 19:15

Ik heb een consult van Bram gekregen. Deze jongen is echt ontzettend zuiver en oprecht, komt direct tot de kern. Echt een topper!

Geplaatst door: M v.d Linden
17 november 2016 om 19:04

Bram is een rustige man, die je duidelijke antwoorden geef. Ik heb dit gesprek als zuiver en oprecht ervaren. Ik heb hem geen informatie gegeven en wat hij meteen over mij als persoon zij, dat klopte. Bel gerust deze Bram want hij is echt een oprecht mens.

1 2