Devaaya

Devaaya

Boxnummer 22
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading

Ik ben een medium met helderziende gave die tijdens ons gesprek informatie doorkrijg. Met een kaartlegging, indien gewenst kan ik dieper ingaan op de boodschappen die binnenkomen. Ook kan ik je op afstand healen . Graag sta ik u te woord en kunt u bij mij terecht met uw vragen. Ik geef u daar inzicht in en wil u helpen naar het zoeken van antwoorden en oplossingen. Tevens bied ik een luisterend oor, voor mensen die hun verhaal kwijt willen. Iedereen heeft weleens steun nodig en ik ben dankbaar, dat ik mensen op deze manier soms door een moeilijke tijd kan helpen.

Liefs Devaaya

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: anoniem
09 oktober 2014 om 18:23

Lieve devayaa
het gesprek met jou laatst heeft me weer helemaal opgevrolijkt.
Bedankt!

groetjes van mij xx

Geplaatst door: Talitha
06 juni 2014 om 15:55

bedankt Devaaya.. je hebt me rust en richting gegeven! Talitha

Geplaatst door: Z
22 mei 2014 om 21:26

Bedankt Devaaya! Z

Geplaatst door: Ronald
15 november 2013 om 01:38

Hoi Devaaya, dank je wel voor je gesprek vannacht...ook fijn om via jou te horen dat mijn gevoel juist zit tav mijn ex vriendin. Waarbij ook jij aangeeft dat het tijd, geduld kost en zij besef en inzichten mag gaan krijgen.
Dat je haar ook weer ziet terug groeien qua contact naar mij toe, ook dat ze zeker nog gevoel heeft voor mij en dat ze er sterker uit gaat komen met alles. Bedankt voor je tips en ik blijf positief en bij mijn gevoel. Groetjes Ronald

Geplaatst door: E
08 juli 2013 om 20:59

Lieve Devaaya, ik heb je laatst gesproken en wat voelde dat goed zeg!! Je zei dat ik binnenkort een bericht zou ontvangen en dat is inderdaad gebeurt. Alles wat je vertelde klopte!! Eerst was ik sceptisch omdat ik zoiets voor het eerst deed, maar je bent geweldig. Ook heb ik onderzoek gedaan naar nieuwetijds kinderen en alle kenmerken komen met mijn zoontje overeen!
Wil je heel erg bedanken voor alles!! En ik ga je weer gauw bellen :) You are the best!! E

1 2