Erna

Erna

Boxnummer 60
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Hallo mooi mens,

 

Mijn naam is Erna, ik heb jaren ervaring in Helende Energetische massage en Holistische Klankhealing in mijn praktijk.

Door mijn helder-voelend en empathisch vermogen ben ik in staat om op je in te voelen en inzichten te geven in wat jij op dit moment nodig hebt, om eventuele blokkades op te heffen, meer inzicht te krijgen in terugkerende patronen, het doorbreken van stress situaties of wat jouw hart aangeeft waar je nu hulp bij kunt gebruiken.

Door mijn samenwerking met de Lichtwereld krijg ik niet alleen informatie die ik doormiddel van woorden mag doorgeven maar ook met klanken. Om een stress situatie te doorbreken kan ik een klankmeditatie geven zodat je weer terug in balans komt met jezelf. Even uit je hoofd, uit het zorgen maken en getob en terug in het hier en nu, dicht bij jezelf.

Je kunt bij mij ook terecht voor een luisterend oor, bijv. als jij je eenzaam voelt of  niet goed in je vel.

Graag help ik je om je eigen pad zo licht en plezierig mogelijk te maken in het hier en nu, daarom doe ik geen toekomst voorspellingen.

 

Bij deze nodig ik je uit voor een liefdevol gesprek.

Hartegroet, Erna.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Erna achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.