Gautamie

Gautamie

Boxnummer 42
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Welkom, mijn naam is Gautamie. Door contact te maken met mijn Gidsen, Begeleiders en Engelen krijg ik meteen inzichten door over jou.

Ik ben een zeer ervaren paragnost en medium en ben sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, kinderen, werk, financiën, tweelingzielen relaties, healingen, meditaties en zielenzang.

Indien jij wil kan ik jouw ook healen op afstand. Door middel van klanken van de zielenzang en tonen worden vooral de blokkades opgeheven en krijg je positieve energie. Dit in combinatie met een reading helpt je echt verder. Je merkt het meteen en voelt direct verlichting.

Graag ben ik er voor jou en geef ik jou de boodschappen door die voor jou bestemd zijn.

Gautamie

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaalt!

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Boek nu een prive consult met medium Gautamie.
Medium Gautamie is een zeer ervaren paragnost en medium en is sterk gespecialiseerd in toekomstprognose, tijdsaanduidingen, liefde, relatie, kinderen, begeleiding van Nieuwetijdskinderen die spiritueel vast lopen, Kinderen met angsten, werk, financiën, tweelingzielen relaties, healingen, meditaties en zielenzang.

U kunt bij haar terecht voor een open consult, dit houdt in dat zij gaat kijken wat er heeft afgespeeld, wat er nu speelt en wat er gaat komen. Tevens haalt zij meteen de blokkades weg die u tegenhouden om verder te gaan op uw levenspad.

U kunt bij haar terecht voor consult met gerichte vragen.

U kunt ook bij haar terecht voor de zielenzang. Deze healings methode werkt direct en verlichtend en werkt daarna nog een tijd door. Het haalt de oude zeer weg en u krijgt meteen positieve energie.

Duur: 60 minuten
Kosten: 95 Euro
Omgeving Rotterdam


Na het uitvoeren van de boeking, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

De prijs voor dit privé consult is: € 95,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Creëren

Creëren Jij creӫert je gedachten, je gedachten creӫren je intenties en je intenties creӫren je realiteit.   Achter elke donkere wolk schijnt de zon. Meer weten….   Lief Gautamie

Lees meer »

Geplaatst door: Natasja
26 februari 2018 om 10:18

Lieve gautamie Afgelopen donderdag heb ik voor de 2e x een reading gehad op de hhb. Dit x samen met mijn zusje. Dingen die je mij vorig jaar voorspeld had zijn bijna allemaal uitgekomen. .heel bijzonder dit om mee te mogen maken. Enorm bedankt daarvoor. Gr natasja

Geplaatst door: Marloes
28 februari 2016 om 08:22

Hallo Gautamie, Ik was gister op de huishoudbeurs en ik heb toen een Henna Reading bij je gedaan. Ik wil je heel erg bedanken voor de mooie reading. Ik kan er veel mee. En voelde me na de reading veel vrijer en heel erg ontspannen. Ik ben blij met de henna tattoo. Groeten, Marloes

Geplaatst door: L
13 september 2015 om 20:23

Zojuist een healing met zielenzang ontvangen. Wat een geweldige ervaring!! Bedankt heel fijn!!!

Geplaatst door: Sam
07 juli 2015 om 14:16

Ik heb een heerlijke healing mogen ontvangen met zielezang. Wat was dit fijn ...zelfs de telefoon sloeg op hol. Kippevel momenten Enorm bedankt ook voor de goede tips

Geplaatst door: Parvati
07 juli 2015 om 14:16

Lieve Gautamie,dank je voor het mooie consult zojuist, je hebt precies de juiste snaar geraakt ,zeker ook met de zielenklank.Ik voel me door jouw bemoedigd ,gesterkt,gerespecteerd en begrepen.Je werkt heel zuiver en hebt mij heel veel moed en kracht mogen geven Je hebt ook echt bepaalde aspecten mogen verhelderen ,verduidelijken.Ik wens je heel veel zegeningen bij je mooie taak ,en hoop je ooit eens te ontmoeten. Namasteeeee <3

1 2 3 5