Janneke

Janneke

Boxnummer 02
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading

Hallo ik ben Janneke en ik ben medium.
Wat leuk dat u de tijd en moeite neemt om mijn stukje te lezen!

Als medium bezit ik alle 5 de gaven die je kunt hebben. Dit zijn helder horend, ruiken, proeven, zien en voelen. Dit zegt mensen niet altijd wat, dus zeg ik
, doe wat u goed voelt. Kennelijk trok mijn foto uw aandacht en ik vind dat toeval niet bestaat.

Maar wat doe ik dan zoal?
Op het moment dat u mij belt, stroom ik in op uw energie (uiteraard met toestemming!) en voel, hoor, zie, ruik en proef ik wat ik u moet zeggen. Hierbij word ik begeleid door engelen, gidsen en dierbare overledenen. Ik heb de bijzondere gave dat ik mensen hier heel goed mee kan helpen, ze dingen kan laten inzien of boodschappen door kan geven van dierbaren, het is iedere keer weer anders.

Tevens kan ik ook kaarten leggen en foto’s lezen.

Van de toekomst voorspellen houd ik mij een beetje afzijdig. Dit is niet omdat ik het niet wil zeggen, maar er is altijd nog zoiets als de vrije wil. Ik leef in het hier en nu en bespreek liever wat u kunt doen om nu alles beter te maken. Mocht er onverhoopt, door overleden dierbaren, mij duidelijk worden gemaakt dat ik iets mag door geven over de toekomst, zal ik niet schromen om u dit te mede te delen.

Numerologie: Als u graag wilt weten wat vaak een terug kerend nummer is of wat de uitkomst van je geboorte datum inhoud, vraag mij het dan, ik help u graag.

Sowieso is geen één vraag mij raar!

Wie ben ik?
Ik ben dus Janneke, geboren in het jaar 1973 en moeder van 4 kinderen.
Als klein meisje gedroeg ik mij al vaak anders dan anderen en zag ook veel meer. Ik leefde, voor mijn gevoel, ook heel graag in een eigen wereldje. Mensen gaan je dan echter al snel vreemd noemen en ik leerde heel snel dat ik mezelf anders moest gaan gedragen om door anderen geaccepteerd te worden. Jammer, want hiermee sloot ik vele gaven van mij af.
Mijn moeder verloor ik op 5-jarige leeftijd en voor mij bestond er toen ook niet veel meer. Toch, op latere leeftijd, begon mijn interesse in de spirituele wereld te groeien en ik begon cursussen te volgen. Steeds meer merkte ik dat ik dingen kon horen en zien die anderen niet zagen. Als ik gesprekken met mensen aanging wist ik wat ik moest zeggen doordat ik me liet leiden door mijn gevoel. Zo kwam het dat ik mijn hart wilde gaan volgen en mensen helpen. Want dat is wat ik het liefste doe. Waarom tenslotte iets voor jezelf houden, als je zoveel andere mensen ermee kan verblijden?

Trek dit alles u aan om mij te bellen? Dan hoor ik u graag

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Janneke achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.