Kies een categorie:
 Alle Consulenten
Geen categorie
blog
Slider

Dagkaart 19 januari

DE KEIZERIN Deze kaart staat symbool voor uw intuïtie. He betekent voor u vandaag dat u meer uw gevoel gaat volgen dan u gedachtes. Gebruik deze dag dan ook om daar mee te oefenen, want vaak neemt het hoofd het weer over van uw gevoel. Deze dag zal u ook goed nieuws brengen, dit kan op alle vlakken zijn. Omarm deze mooie dag en laadt uzelf op… De volle maan komt eraan en dan heeft u alle energie nodig.


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 18 januari

DE KLUIZENAAR Deze mooie kaart staat voor de zoektocht naar wijsheid en waarheid. Voor u betekent dit dat u daaruit van binnen naar toe geleid wordt vandaag. Ondanks u voorzichtigheid en angst is het een goed begin als u het onbekende toch langzaam betreedt. Al is het met uw kleine teen… het is een begin..het kan u ondanks de kleine muizenstap; en helder inzicht geven. Stap uit je comfort zone is hierbij de boodschap…het kan nog eens mooie dingen brengen. Fijne dag


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 17 januari

KELKEN VIER De kaart geeft aan dat als u ontevreden bent je op zelf onderzoek moet. En dat is precies wat we gaan doen vandaag. Wat zijn uw grootste verlangens en wat staat u in de weg. Ook beseft u dat er van buitenaf jaloezi is…en dat is prima zoalang u er geen aandacht aan geeft. Zie ze als fans die bevestigen dat u het goed doet. De boodschap in het kort…. GA AF OP UW INNERLIJKE WEZEN.


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 16 januari

HET OORDEEL Deze kaart duidt op het begin van een nieuw tijdperk, leven, beloning voor de geleverde inspanning. Behoort u tot de mensen die het oude los heeft gelaten…. gefeliciteerd, je dromen zijn binnen handbereik. De prijs voor al het harde werken en uw geduld. Bent u nog bezog met loslaten, dan duidt deze kaart ter bevestiging dat je op de goede weg zit…. Fijne dag


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 15 januari

ZWAARDEN ZEVEN Wat voor dag is het vandaag. Het lijkt op een dag dat u de neiging hebt te vervallen in oude gewoontes. Deze kaart duidt aan bij uw doelen te blijven ook al wordt je tegengewerkt. Het is hier flink aan te raden eerst na te denken voor u uw stappen zet. Blijf echter niet stilstaan bij wat er mis gaat…. dat belemmerd de vooruitgang.


Lees meer »
Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Dagkaart 19 januari

DE KEIZERIN Deze kaart staat symbool voor uw intuïtie. He betekent voor u vandaag dat u meer uw gevoel gaat volgen dan u gedachtes. Gebruik deze dag dan ook om daar mee te oefenen, want vaak neemt het hoofd het... Lees meer »

Dagkaart 18 januari

DE KLUIZENAAR Deze mooie kaart staat voor de zoektocht naar wijsheid en waarheid. Voor u betekent dit dat u daaruit van binnen naar toe geleid wordt vandaag. Ondanks u voorzichtigheid en angst is het een goed begin als u het... Lees meer »