Kim

Kim

Boxnummer 49
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Vanaf het heerlijke en spirituele eiland Ibiza ben ik voor jou bereikbaar. Ik heb mijn dromen uit laten komen en graag wil ik jou hier ook bij helpen.
Ben je eraan toe om weer vertrouwen te krijgen? Vertrouwen in je keuzes….. Vertrouwen in je partner…. Vertrouwen in jezelf……………….. Weer vertrouwen in het leven…?
Ik kan je helpen om weer in de juiste energie te komen.
Letterlijk en figuurlijk weer ECHT goed in je vel!

Je kan bij mij ook terecht met al je vragen. Specialiteiten: Healing | Energiewerk (ook m.b.t. je basis, je voeding) | Lichaamswerk | Energiereading. “Extra’s”: coaching, law of attraction, voeding als medicijn, hormoontherapie, oosterse geneeskunst.
Ik kan je helpen om weer met een frisse blik naar jezelf te kijken. Wil je bijvoorbeeld weten wat je kwaliteiten zijn, welke keuzes je moet maken, waar er blokkades in je lichaam zitten en waar ze vandaan komen, waarom bepaalde dingen niet lukken in je leven of hoe je om moet gaan met je hoogsensitiviteit.

Hoe werkt het?
Het uitgangspunt is meestal een vraag die jij stelt. Deze vraag bespreken we al eerste.
Hierna maak ik contact met jouw energie. Verder vraag ik om een aantal keer je naam te noemen, omdat ik op die manier heel gemakkelijk contact kan maken met je energie, je aura.

Daarna gaan we in gesprek of door naar een healing en zal ik je vragen stellen over wat ik voel.
Een reading of healing is altijd zonder oordeel en is in feite een heel groot hallo voor jouw eigen unieke wezen.

Wat is een energiereading?

Een reading is een effectief hulpmiddel om beter in je kracht te komen en kan veel vertellen over je energiehuishouding. Tijdens een reading kan ik bijvoorbeeld zien of er energie van anderen in je veld zit, of je energie veel in het verleden zit, of dat je je energie op de toekomst richt. Dit zijn allemaal manieren om energie te verliezen en niet in je kracht te staan.
Tijdens een reading is het ook mogelijk om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Zoals oude energie (patronen) of energie die niet van jou is maar die je wel bij je draagt. In dat geval vindt er een stuk healing plaats en wordt het ‘lege stuk’ weer opgevuld met jouw eigen energie.
Een reading kan ondersteunend werken bij twijfels of vragen over bijvoorbeeld relaties, je gezondheid (vermoeidheidsklachten), familie, werksituatie, rouwverwerking en nog veel meer.

Liefs Kim

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Spirituele hulp van de engelen

Spirituele hulp van de engelen Hulp bij spiritualiteit is nodig.. Waarom? Waarom zullen we ergens 10 jaar over doen, als het ook simpel in 2 dagen kan? En geloof me… In deze tijd kan het in 2 dagen. We zijn namelijk aan het shiften! En hoe! Maar waar moet je heen in hemelsnaam? Waar moet je beginnen? Wat moet je doen? Wat helpt jou op het juiste pad? Hoe kom je waar je wilt zijn? Chakra’s, kleuren, stenen, astrologie, engelen,...

Lees meer »

Geplaatst door: Maurice
04 mei 2020 om 00:18

Vorige maand heb ik Kim gebeld omdat ik vastliep in m'n leven en ik opzoek was naar antwoorden op vraagstukken uit het verleden. Er waren toen dingen die ik nog niet had geheeld en waar ik aan mocht werken. Zo kwam er ook naar voren dat ik dichter bij mijn intuïtie mocht komen. Kim coacht en ondersteund je op een hele relaxte manier zonder oordeel en ego. Ze weet dingen te praktiseren en geeft simpele en doeltreffende stappen die je kunt zetten in je leven. Ben jij opzoek naar een laagdrempelige paragnost die je te woord kan staan? Iemand die eerlijk en autheniek is? Aarzel dan niet om Kim te spreken, want haar contact zal je niet teleurstellen!

Geplaatst door: Gwen
16 april 2020 om 21:56

Eergisteren had ik een heel fijn consult met Kim via de nieuwe chat functie. Dit is echt super handig omdat als je screenshots maakt vd chat, kun je het later nog terug lezen. Ik was heel erg benieuwd wat ze over mij kon vertellen. Kim stelde mij op mijn gemak en toen zij aan haar reading begon, kon zij mij direct goed beschrijven en ook mijn knelpunten benoemen. Heel bijzonder. Ik voelde mij veilig bij haar en kon mij goed openstellen voor haar. Kim gaf mij een aantal waardevolle adviezen en tips. Tijdens mijn reading deed ze ook een healing voor mij. Ik was daar enigszins sceptisch over omdat zij dit op afstand doet. Ik heb nog nooit een healing op afstand gehad nl. Toch merkte ik verandering in mijn lichaam. Tintelingen in mijn vingers en het gevoel dat ik iets groots moest wegslikken in mijn keel. Kim heeft mij handvaten gegeven waar ik verder mee kan. Ik kan haar zeker aanraden voor een consult. Ze komt snel tot de kern vd vraag waar je antwoord op wil ontvangen.. Ook dat stukje extra wat zij gaf, in mijn geval de healing. Ik had dat niet verwacht. Zij heeft mijn verwachting overtroffen. Ik ga haar snel weer contacten.

Geplaatst door: Jessica van Sleen
13 april 2020 om 22:26

Lieve Kim, Waar moet ik beginnen? Een week geleden zat ik nog enorm slecht in mijn vel...dit is zo bijzonder om mee te maken! Hoe blij en gelukkig ik mij nu voel door jou begeleiding! Ik voel me zoveel beter. Ik ben heel anders gaan eten, mijn man is gestopt met roken door jou! Wij kunnen jou niet vaak genoeg bedanken!! Ik lach weer heel veel en heb echt eindelijk weer volledige vertrouwen in mijzelf! Zodra onze droom uitkomt en die komt uit!! Neem ik zeker weer contact met jou op! You are amazing!! Blij jou te mogen leren kennen.

Geplaatst door: Roos
10 april 2020 om 13:11

Vanaf moment één stond ze volledig voor me klaar en verraste me met al haar aandacht die ze aan me gaf. Een vertrouwd en liefdevol gevoel. Ze heeft me enorm veel vertrouwen en inzichten gegeven. Iets waar ik enorm dankbaar voor ben en voor altijd zal mee nemen. Wat een heldin ❤️

Geplaatst door: Debbie
08 april 2020 om 19:29

De virtuele ontmoeting met deze dame heeft mijn leven veranderd! Ik wist geen weg met de gevoelens en waargenomen energie en zij leidde me op mijn weg en zorgt voor blijvende begeleiding, volledig naar mijn eigen wensen. Het is echt een zonnetje waarvan je de warme energie van op eender welke afstand echt waarneemt. Ze leest en kijkt onder de oppervlakte en meer nog, ze gunt je een klaardere kijk in je eigen diepste gevoelens en ervaringen. Mijn energie stroomt veel optimaler en ik hoop dat ik nog lang contact mag houden met deze fantastische dame om me verder te helpen op mijn weg naar liefde en licht ❤️😍

1 2