Liesbeth

Liesbeth

Boxnummer 40
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Email consult
  • Fotoreading

In een gesprek kan ik je als medium inzicht en helderheid geven en mogelijk tipjes van sluier oplichten naar wat in het moment door jou ontdekt wil worden. Alle ervaringen in het leven bieden kansen jezelf te hervinden. Hoe je toekomst eruit gaat zien bepaal jij, en ik begeleid je naar jouw waarheden, kracht en nummer 1 plek. Hierbij maak ik soms gebruik van spirituele kaarten die van toepassing zijn of van medium gave.
Tevens kan je mij raadplegen voor liefdesvragen, denk hierbij aan:
– Hoe voelt deze persoon zich jegens mij?
– Is hij /zij serieus met mij?
– Krijgen wij nog een relatie?
– Wanneer kan ik contact verwachten?
– Wat is de reden van ons contact?
ik ben gespecialiseerd in bewustwording- en transformatieprocessen met betrekking tot (liefdes)relaties en andere levensgebieden.
Wil je echt vrij worden dien je te ontwaken uit de comfort van het onderbewustzijn. Het is een ongekende vrijheid om niets wat in je waarneming verschijnt te be- of veroordelen. Je leeft dan zonder weerstand in zeer diepe ontspanning. En bent geleider voor de universele creatiekracht wat ongekende mogelijkheden biedt.
Stap voor stap dichterbij jouw stralende kern thuis komen. De manier van kijken naar een situatie bepaalt de energie en hoe je verder kunt. Naast je bewust maken van patronen en synchronisiteit geef ik soms een healing of doen we een geleide meditatie. Inzicht met handeling brengt verandering. Het vergt moed nieuw gedrag in te zetten dat meer aansluit bij het leven dat je wenst.
Welkom, Liesbeth

* Betaal vooraf uw gesprek met OM Credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald!

Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: José
01 juni 2018 om 12:11

Hallo Lies, ben blij dat ik weer het een ander heb gehoord van jou en dat geeft een heerlijk gevoel in de ontwikkeling waar ik zelf in zit en ook een vertrouwen met daarbij vooral de duidelijkheid, dit maakt me echt blij !! En zo zie ja maar dat gedachten zijn de krachten , als iedereen dat nu maar eens besefte dat zou de wereld er heel anders uit zien. Liefs José

Geplaatst door: Marianne
12 april 2018 om 23:00

Lies heeft voor mij de wow factor, ik kom echt verder door het gesprek wat ik met haar had, nieuwe inzichten en wat een vertrouwen heb je mij hiermee gegeven. Dankjewel :-)

Geplaatst door: Den Otter
25 november 2017 om 17:35

Wederom weer een fijn gesprek gehad met Lies. Zij is een aanvulling voor mij. Altijd een luisterend oor en steun. Zij geeft mij inzicht in mezelf en mijn leven.

Geplaatst door: Silvie
25 oktober 2017 om 11:18

dank je wel Lies voor ons gesprek. voelde rustig en heel prettig. ik heb een inzicht waar ik mee aan de slag kan. nogmaals dank!

Geplaatst door: cinderella
12 oktober 2015 om 16:47

Dank je lies. voor de helderheid!

1 2