Mirjam

Mirjam

Boxnummer 21
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult

Welkom!

Graag help ik u om inzicht te krijgen in vragen die u bezig houden. Ik ben een medium en helder horend, ruikend, wetend, voelend, en ziend. Ook kan ik foto en voorwerpen lezen op basis van psychometrie. Ik ben een luisterend oor. En help u dan ook graag verder.

Een liefde volle groet.

Mirjam

 

** Bel met OM Credits en houdt uw kosten in gaten.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Huisreiniging exclusief reiskosten a 0,22 cent

De prijs voor dit privé consult is: € 165,-Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Sophia
27 september 2017 om 19:08

Lieve Mirjam, bedankt voor het bijzondere consulent. Al vaker contact gehad met paragnosten en mediums maar nog nooit zo een mooi gesprek gehad. Over wat er nu speelt in mijn leven en over mijn verleden alles klopte en je wist tot in detail alles te vertellen. Heel erg bedankt liefs sophia

Geplaatst door: Frank
13 september 2017 om 16:36

Lieve mirjam ik heb je net aan de lijn gehad je vertelde de dingen aan me die momenteel bij me spelen ook had je het bij het rechte eind wat de andere dingen betrof het was een geweldig consult en bedankt voor de informatie ga er zeer zeker wat mee doen!!! Heel veel succes!! Groetjes frank

Geplaatst door: Denise
04 september 2017 om 16:43

Beste Mirjam, Ik wil u bedanken voor het fijne en bovenal mooie consult. Ik was heel erg benieuwd naar de thema's die momenteel in mijn leven spelen en ben mij er hierdoor nu nog extra bewust van geworden en zal dit meenemen in de toekomst. Daarnaast ook fijn om toch een bevestiging te krijgen op bepaalde zaken die mij bezighouden. Fijne avond nog!

Geplaatst door: Carla
25 augustus 2017 om 16:01

Lieve Mirjam, ik.heb je net gespeoken en het voelde heel goed, je wist mij dingen in details te vertellen en dat was tevens voor mij DE bevestiging. Ik.vond het een super fijn consult. Heel veel succes!! Liefs Carla