Richard

Richard

Boxnummer 58
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Beste,

Hierbij bied ik mij aan als spiritueel gids die u krachtig  spiegelt in al uw levensvragen; verleden, vooral heden en tenslotte toekomst. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen en wat voor angsten ook, niks is mij vreemd.

Door in te ‘tunen’ op uw persoon kan ik inzichten   aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Want alles zit al in u. U bepaalt uw leven, niemand anders!
Geboren in de mystieke jungles van India zet ik de eeuwenoude helende sjamanistische tradities van voorouders hier in de lage Nederlanden als nuchter, hedendaags, modern life empowerment coach, personal counselor en yogi voort.

Tijdens het consult vindt er een energieoverdracht plaats (deeksha) dat direct inwerking heeft op uw verdere zoektocht naar geluk en tenslotte liefde.

Met vriendelijke groet en namasté,
Richard Kuntraj Henssen

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Beste,Als Core coach, Yogi Healer, spiegel ik tijdens onze life sessies al uw levens- vragen. Of het nu gaat om relaties, werk-zaken, gezondheid, eenzaamheid, angsten, verslavingen, niks is mij vreemd. U kunt in alles duidelijkheid en eventueel de oplossing aangereikt krijgen.


Door het deblokkeren via Dharsan (energieoverdracht) dat tijdens het consult plaatsvindt, gaat uw levenskracht weer geactiveerd worden en krijgt u inzicht waar u stond, staat en naar toe kunt gaan.

Tenslotte u bepaalt uw levenspad en geluk. Niemand anders.


Op nader te bepalen locaties kan het consult plaatsvinden.

Uurtarief is inclusief 21% BTW

Mocht een sessie uitlopen wordt uiteraard dat in rekening gebracht en direct overgemaakt.

Reis en extra kosten worden zoals overeengekomen bedrag

vooraf overgemaakt.Met vriendelijke groet en Namasté,


Richard Kuntraj Henssen

De prijs voor dit privé consult is: € 89,95,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Marijke
12 December 2021 om 15:43

Beste Richard, Dankjewel voor je heldere, down to earth terugspiegelingen in het veld van Zijn. Fijn zo in zuiverheid, met humor en lichtheid tot de kern te komen. Een aanwinst op deze lijn. Harte groet.

Geplaatst door: Marijke
06 December 2021 om 16:03

Beste Richard, Heel erg bedankt voor de blits inzichten en coaching . Oprecht zuiver zonder opsmuk. Right One..