Tamara

Tamara

Boxnummer 18
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Fotoreading

Dag ik ben Tamara en ik help jou graag liefdevol een stapje op weg met jouw levensvraag of probleem.

Ik werk als medium en coach. Ik ben heldervoelend-, horend- en helderwetend en heb meer dan 25 jaar hulpverleningservaring.

Als persoon ben ik een warm, creatief en intuïtief mens die graag duidelijk communiceert. Iemand die ruimte en vertrouwen schept om vrijuit te kunnen spreken. Iemand die goed kan luisteren en een sterk inlevend vermogen heeft en het belangrijk vindt de ander altijd met respect te behandelen.

Tijdens ons contact stel ik vragen en lees en voel ik jouw energie op dat moment en koppel de informatie die ik doorkrijg aan jou terug. Op deze wijze krijg jij meer inzicht in jezelf en jouw levensvragen. Tijdens een consult geef ik waar nodig handvatten en adviezen waar jij mee verder kan. Ook maak ik gebruik van engelen- en tarotkaarten.

Heb jij een vraag en of probleem op het gebied van bijvoorbeeld stress, opvoeding, persoonlijke groei, zingeving, eenzaamheid, verlies/rouw, relaties, werk. hoog sensitiviteit/hoog gevoeligheid, één-ouderschap en/of adhd of autisme? Dan mag je contact met mij opnemen.

Hieronder een paar voorbeelden van vragen die mensen eerder aan mij hebben gesteld.

Ik wil graag meer duidelijkheid of ik wel of niet met mijn geliefde door wil gaan­?

Ik twijfel over kinderen krijgen en ik zou graag meer helderheid hierover willen krijgen?

Ik ben iemand verloren en ik heb er zoveel verdriet van en weet niet goed hoe nu verder?

Ik weet niet meer hoe ik met mij autistische zoon van 14 jaar om moet gaan. Ik zou graag handvatten willen over hoe ik het beste met hem zou kunnen omgaan?

Ik ben de laatste tijd alleen maar moe en gespannen en weet niet meer goed hoe te ontspannen. Ik zou graag hulp willen bij hoe kan leren ontspannen?

Mijn vriend heeft een einde aan zijn leven gemaakt en sindsdien word ik gekweld met schuldgevoelens en ik weet niet goed hoe hiermee om te aan?

Ook kan er een overleden dierbare doorkomen die jou graag een boodschap wil geven. Deze is zowel voor de overledenen, als voor jou helend.

Ik zou graag beter willen leren omgaan met mijn hoogsensiviteit?

Kortom met allerlei soorten vragen ben je bij mij welkom.

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Tamara achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.