Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? En wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen, dit omdat niet altijd alles in een e-mail te beantwoorden is. Het is niet de bedoeling dat er nieuwe vragen gesteld mogen worden, wel vragen aangaande je eerste mail. Stel daarom zo duidelijk mogelijk uw vragen. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden, na ontvangst van de betaling.

Tarief voor een e-mail consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Wilt u naast het e-mail consult ook een foto reading, dan bedraagt het tarief € 40,00. Wij adviseren u goed het profiel van de paragnost, astroloog, numeroloog e.a. van uw keuze te lezen.

U kunt hieronder het formulier invullen en verzenden. Via IDEAL en MISTERCASH kunt u meteen een overboeking doen.Recente nieuwtjes

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille

Verschuivingen in de wereld, 2 kanten van de medaille en een hernieuwd evenwicht. Wat gaat er vanavond gebeuren, weer een grote omwenteling gaat gemaakt worden. President Trump gaat weg en maakt, met veel moeite, plaats voor de overwinnaar Biden. Ik... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »