Channah

Channah

Boxnummer 90
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, wie geeft de beste inzichten van het land. Nou…. antwoordde spiegel, Channah je komt heel dichtbij, echter inzichten zijn beschikbaar voor iedereen. Soms zitten ze diep verborgen, en hebben mensen een medium nodig om deze inzichten tot zich te laten komen. Het beste wat Channah kan doen, is: mensen opweg helpen, om deze inzichten helder te krijgen. Deze inzichten, zullen mens en land bevrijden en het licht in hun hart, zal weer schijnen. Onhoudt, antwoordde de Spiegel; we zijn allen een leraar en allen een student van het LEVEN.
Beste beller…

Hierbij biedt ik me aan als medium voor al uw levensvragen. Door middel van, droom uitleg, helder voelend, helder horend, tarot/oracle kaarten, reiki, NLP coaching, antroposofische begeleider, healer, ademhalingsoefeningen en mindfullness kan ik u goed opweg helpen.

Tot slot, wil ik u aan het hart drukken, dat ik geen vervanging ben voor een arts of specialist. Ik geef inzichten om je vooruit te helpen, en biedt een luisterend oor. Voor een Medische/Psychische diagnose moet u echt door een specialist worden onderzocht. En vandaaruit krijgt u ook een behandelplan. Dit staat los van mijn mediumschap.

Graag tot horens, en weet na regen komt altijd zonneschijn

Veel liefs Channah

* betaal vooraf voor uw OM credits, het is goedkoper en u weet wat u betaald.

** Tot slot, wil ik u aan het hart drukken, dat ik geen vervanging ben voor een arts of specialist. Ik geef inzichten om je vooruit te helpen, en biedt een luisterend oor. Voor een Medische/Psychische diagnose moet u echt door een specialist worden onderzocht. En vandaaruit krijgt u ook een behandelplan. Dit staat los van mijn mediumschap.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Sandra
14 February 2024 om 15:48

Lieve Channah, dankjewel voor jouw fijne reading. Wat fijn dat mijn innerlijk weten zo bevestigd wordt door jou. Ik ga jouw advies opvolgen. Dat je nog maar veel mensen mag helpen op hun hobbelige pad… ! Liefs Sandra

Geplaatst door: Anoniem
22 June 2023 om 20:20

Heeeeel erg bijzonder en mooi! Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Je voelde en legde daarna de kaarten precies zoals het ook is uitgekomen nu. Ik wil je bij deze heel hartelijk bedanken! Helaas tref ik je nu vaak bezet of offline, maar ik ga het je nog persoonlijk vertellen.

Geplaatst door: Reshma
04 June 2023 om 14:01

Lieve Channah, Ik vind het heel fijn om met jou te praten. Ik kon bij het eerste gesprek met jou mezelf al open stellen. Ik heb al een paar keer een reading van jou gehad. En vond het echt aansluiten of je voorspellingen kwamen uit. Verder vind ik het fijn dat je mij ook adviezen kan geven van uit je eigen ervaring. Ik zal je zeker vaker bellen. Liefs Reshma