Kies een categorie:
 Alle Consulenten
Geen categorie
blog
Slider

beurs 2019

Het was weer een mooie ervaring om weer deel te nemen aan een beurs. Onze eerste beurs voor dit jaar en zeker niet de laatste beurs. Zo hebben we veel mensen kennis laten maken met het spirituele.


Lees meer »
Lees meer »

Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen. Dit jaar kan je ons vinden in hal 12. Voor ons een nieuwe plek. De hal is heel licht en voelt goed. Onze buren standhouders zijn heel aardig en we gaan er een top beurs van maken. Zo zullen wij tussendoor meebewegen met Wendy van Dijk die ons aan het sporten zal krijgen. Op onze stand krijg je ook hele mooie verhalen te horen van mensen die geïnteresseerd zijn in het spirituele . Een soort van Hello good bey…echte verhalen van echte mooie mensen. Er


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 28 januari

Hier zijn we dan weer met de dagkaart van vandaag. De dagkaart van vandaag is De Magier. Het is een kaart die staat voor dualiteit en de koppeling van persoonlijke en goddelijke kracht. Hoe vertalen we dat naar vandaag….. Kijk naar de mogelijkheden die uw talenten naar voren brengen. Die komen vandaag goed naar voren. Let wel op het kleine addertje… dat is de gedachte die zegt dat het niet lukt. Het lukt wel… blaas die gedachte zo weg…en er komt duidelijkheid. Fijne dag.


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 21 januari

KELKEN NEGEN Een hele mooie kaart voor vandaag. Deze kaart is een hele positieve en sterke kaart met een mooie boodschap. Alles wat je vandaag positief benaderd gaat lukken… wens het, hou ervan en laat het los…en het gebeurt. Hij staat voor het vervullen van een levensgrote wens. Welk goed nieuws heb je vandaag ontvangen of ga je nog ontvangen? Wij wensen je een hele mooie dag toe


Lees meer »
Lees meer »

Dagkaart 19 januari

DE KEIZERIN Deze kaart staat symbool voor uw intuïtie. He betekent voor u vandaag dat u meer uw gevoel gaat volgen dan u gedachtes. Gebruik deze dag dan ook om daar mee te oefenen, want vaak neemt het hoofd het weer over van uw gevoel. Deze dag zal u ook goed nieuws brengen, dit kan op alle vlakken zijn. Omarm deze mooie dag en laadt uzelf op… De volle maan komt eraan en dan heeft u alle energie nodig.


Lees meer »
Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

beurs 2019

Het was weer een mooie ervaring om weer deel te nemen aan een beurs. Onze eerste beurs voor dit jaar en zeker niet de laatste beurs. Zo hebben we veel mensen kennis laten maken met het spirituele.

Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen. Dit jaar kan je ons... Lees meer »