Gillian

Gillian

Boxnummer 36
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Ik ben een vrolijk en een liefdevol medium die u inzicht kan geven in uw spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Graag ondersteun ik u met al uw vragen,ik maak contact met uw ziel om u te helpen op uw pad.
Van kleins af aan ben ik bekend met visioenen ,geest verschijningen, engelen ,aura’s chakra’s,contact met mn begeleiders en heb ik me verdiept in Astrologie en healing ,meditatie,mantra’s ,dromen ,tarot, Door dit alles kwam ik altijd weer terug bij het zelfde “Liefde is de bron van alles”
Leuk als u me belt.

“Om shree”

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: I
29 January 2021 om 16:09

Lieve Gillian, Bedankt voor het consult. Echt jammer dat hij precies nett uitviel. ... Je bent wel de liefde van zijn leven, maar er zit iets tussen... Bam verbinding weg haha. Wat een cliffhanger. Ik vind je gave heel bijzonder en ben echt blij dat ik af en toe met je kan bellen. Dankjewel. Ik kan Gillian iedereen aanraden. Veel liefs en tot een volgende keer.

Geplaatst door: Bianca
05 October 2020 om 10:45

Als ik Gillian aan de telefoon heb gehad zijn mijn zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen! Ze is lief en voelt situaties goed aan waardoor ik los kan laten en verder kan. Heel erg bedankt!

Geplaatst door: Rishma
19 May 2019 om 14:59

Gillian heeft een zeer warme persoonlijkheid, altijd vrolijk en oprecht. Ze heeft mij ontzettend geholpen de afgelopen periode. Een paar goede levenswijsheden zijn ook diep tot mij doorgedrongen. Ik heb me bijzonder welkom gevoeld bij haar. Gillian is een topper! Als ik aan haar (terug)denk, dan glimlach ik. En dat doe ik en dat zal ik altijd blijven doen, omdat het mij zoveel goeds heeft gedaan.

Geplaatst door: Parel
10 December 2018 om 14:08

Lieve Gillian, dankjewel voor het fijne gesprek! Ik voel me opgelucht en ga ervoor om weer in mijn kracht te komen staan! Liefs x

Geplaatst door: Cees
05 November 2018 om 12:17

Lieve Gillian, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen. Vele inzichten en antwoorden heb ik van jou mogen krijgen, waardoor ik weer verder kon. Je bent in mijn ogen een eerlijk, zuiver, puur, integer en oprecht mens en medium. Liefdevol neem je op en zo sluit je het ook weer af, maar daar tussenin snijd jij hout en ben je 'to the point'. Ik heb ervaren dat jij dit werk met liefde en oprechtheid doet vanuit je hart en daar ben ik je dankbaar voor. Ik vind jou een prettige en waardige gesprekspartner en je hebt humor. Ik groet jou met diep respect voor wie jij bent. Liefs Cees

1 2