Glenn

Glenn

Boxnummer 76
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Rouwverwerking

Hallo,

Mijn naam is Glenn. Ik nodig je uit om mijn gedachten, gevoelens en bedoelingen te ervaren. Laat me je helpen genezen, begeleiden met mijn gidsen, en duidelijkheid verschaffen! Met mijn spirituele instelling en empathie kan ik je in drie stappen helpen om je relatie of geliefde weer op orde te krijgen.

Alle vragen zijn welkom, of het nu gaat om het leven, de dood, of wat daarna komt. Of je nu hulp nodig hebt bij liefde, contact met een dierbare overledene, werk of andere gebeurtenissen die je hebben geraakt.

Glenn is gespecialiseerd in:

Toekomstgerichte vragen
Winti-gebeden
Levensloop
Relatieproblemen
Liefde
Het verwijderen van zwarte magie
Financiën
Heldervoelend
Helderwetend
Kaartlegging (alle soorten)
Fotoreading en helderziendheid
Ik kijk ernaar uit om je te helpen op jouw pad naar helderheid en genezing.

Met vriendelijke groet,

Glenn

Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Glenn achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.