Margaux

Margaux

Boxnummer 01
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Rouwverwerking

Als Energetisch Coach en Reiki-Master begeleid ik met diepgang al jarenlang mensen die met vragen zitten en vastgelopen zijn in een bepaalde situatie of in hun leven. Door middel van reading via kaarten benoem ik de problematiek en werken we samen naar een oplossing toe. Mijn specialismen zijn gevoelens en emoties.

Heb jij het gevoel dat je in de knoop zit en er zelf niet meer uitkomt? Voel jij je moe en onzeker? Weet je even niet meer wat je nu écht nog wil? Misschien zit je met vragen over hoe je het beste kan omgaan met crisissituaties op persoonlijk vlak of op werkvlak.

Ervaar je relatieproblemen waarvan je de oorzaak niet ziet? Je voelt je leeg, lusteloos en onbegrepen.

Herken je je in één van deze situaties? Via gesprekken en begeleiding kan ik je helpen om weer sterker en zelfbewuster in het leven te staan. Tevens kan  ik je helpen met weaverbehandelingen. Op mij pagina onder blogs kan je lezen wat het is en hoe ik je kan helpen via deze behandeling.

Warme groet, Margaux

 

 

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Margaux achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.