Margaux

Margaux

Boxnummer 43
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Beste bezoeker,

Graag wil ik me even aan u voorstellen.

Ik ben Margaux, een heldervoelend, helderwetend en helderhorend medium-paragnost.
Ik heb een thuispraktijk waar kaartconsulten, healingen, cursussen en coaching worden aangeboden. Maandelijks zijn er ook oefenavonden in diverse kaartdisciplines voorzien en een groepsavond waarbij iedereen die op zoek is naar groei zich kan aansluiten.

Mijn specialismen zijn gevoelens en emoties.

Via de Lenormandkaarten kan ik u een exact beeld schetsen van uw huidige situatie.
– Wat heeft/houdt u onder controle in het heden en wat overheerst u?
– Wat is de positie van uw partner ten opzichte van uzelf?
– Heeft u al veel verleden losgelaten of blijft u vasthangen in oude patronen?
– Wat mag u verwachten van uw werk, familie of relatie?
Ik geef u een gedetailleerd blik op uw levenssituatie en samen gaan we kijken hoe we hieraan kunnen sleutelen.

Door de jaren heen heb ik samen met mijn Gidsen emotiekaarten en gevoelskaarten ontwikkeld. Over de emotiekaarten komt er in het voorjaar een boek uit met diverse tips hoe je je emoties kunt kanaliseren en welke kristallen of oefeningen je hierbij kunnen begeleiden.

In mijn consult met u krijg je concrete antwoorden op volgende vragen:
– Welke emoties beheersen momenteel jouw leven?
– Waarom reageert iemand op een bepaalde manier naar jou toe of naar anderen?
– Hoe kijken je partner/kind/ouder/vriend naar jou?
Emoties en karmische patronen zijn verwant.

Indien ik de gevoelskaarten gebruik, ga ik exact kunnen verwoorden wat een partner/vriend/ouder, … voor je voelt. Dit kan zeker helpen in onduidelijke relaties die meestal ontstaan door dominantie, bindingsangst, oude onverwerkte emoties, etc.

Ik heb bovendien een tarotspel ontwikkeld samen met mijn Gidsen. Ook daarvan is er een boek in de maak. Via die kaarten krijg ik een duidelijk beeld van zware karmische stukken waarin u mogelijk verstrikt bent geraakt en kan ik u hierbij helpen de karmische banden van het verleden op te heffen en te verwijderen.
Naast mijn sterk specialisme met kaarten, werk ik ook nog als Reiki-Master en met kristallen.

Als Reiki-Master kan ik u inzichten geven op zowel spiritueel als energetisch vlak indien nodig. Via de kristallen kan ik u aangeven waar u momenteel staat in uw groeiproces en welke stappen u dient te ondernemen om uw trillingsgetal te kunnen verfijnen.
Daarnaast kan ik via een bodyscan nagaan hoe uw energiepeil in balans is, waar breekpunten zitten, welke chakra’s goed functioneren of waar er zich blokkades bevinden. Via een korte numerologische berekening kan ik u ook vertellen wat dit jaar en de volgende jaren voor u brengen.

Mocht u zich herkennen in bovenstaande beschrijving, dan kan ik zeker iets voor u betekenen. Aarzel niet om me te contacteren.

Warme groet,

Margaux

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!U heeft volgende opties: Een gespreksconsult, een kristalhealing, reiki- of weaverbehandeling, kaartcursus Lenormand of cursus Emotiekaarten Als Reiki-Master geef ik ook opleidingen en inwijdingen in het Usui system of Natural healing. Mocht u graag meer informatie krijgen hierrond gelieve een mailtje te versturen naar oprechte Mediums.

de prijs is 75 euro per uur, geef van te voren hoeveel uur u nodig denkt te hebben.

De prijs voor dit privé consult is: € 162,50,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Doun
12 maart 2019 om 11:19

Lieve Margeaux, Het is een eer geweest jou te mogen ontmoeten. Woorden kunnen niet beschrijven wat een mooi mens je bent en hoe veel de mensheid nog van jou kan leren. Mensen die geïnteresseerd zijn in het verbreden van hun spiritualiteit kunnen zo goed bij margeaux terecht. Ze neemt de tijd voor je, ze is lief en oprecht. Ik heb zelf mogen ervaren hoe een consult met haar is en ik kan alleen zeggen dat jullie het zeker eens moeten proberen. Nogmaals bedankt! En blijf vooral doen wat je doet! Veel liefs, Doun

Geplaatst door: J
21 oktober 2018 om 09:59

Lieve Mevrouw ik heb u een aantal keren gesproken en wat u mij vertelde klopte gewoon. Dus er komt contact van zijn kant en ja ik zal vertrouwen houden. U bent erg lief en u heeft mij zoveel verteld en ook over de toekomst. Geweldig gewoon. U bent een geweldige medium :) Liefs J

Geplaatst door: Cees
14 januari 2018 om 21:01

Lieve Margaux, dank je wel voor de gesprekken. Je hebt mij erg geholpen met de juiste inzichten en waarheden. Ik vind jou erg professioneel, vaardig, open, eerlijk, betrouwbaar en integer. Je bent in mijn ogen een zeer kundig en echt medium, met een respectvol hart. Je bent een fijne gesprekspartner en ik hoop dat je nog veel kunt betekenen voor iedere ziel die het nodig heeft. Ik dank en groet jou, met diep respect.

Geplaatst door: Anoniem
11 januari 2018 om 14:35

Zojuist heb ik u aan de telefoon gesproken. Wat ben ik blij dat ik u gebeld heb! U gaf mij duidelijk uitleg over mijn gevoel en situatie. Ik ben nu heel erg gerustgesteld en opgelucht. Ben benieuwd naar de toekomst. Heel hartelijk dank!