Maxi

Maxi

Boxnummer 16
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Huisreiniging
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Hi, ik ben Maxi.

Ik ben een zeer ervaren paragnost die er voor jou is op momenten dat je het nodig hebt. Met jarenlange ervaring en een diepgaande intuïtie, ben ik in staat om je te helpen inzicht te krijgen in jouw leven en de vragen die je hebt.

In mijn consulten ben ik zowel direct als liefdevol. Ik pak snel op wat er in de kern van jouw situatie ligt en zal dit op een heldere en respectvolle manier aan je doorgeven. Mijn doel is om je de duidelijkheid te bieden die je nodig hebt, zodat je met vertrouwen en kracht verder kunt gaan met je leven. Ik krijg direct informatie door en weet precies de handvaten aan te reiken die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor een krachtige healing. Ik ben bedreven in het balanceren van energie en kan je helpen om weer volledig in je eigen kracht te komen. Door mijn energie-healingstechnieken kun je ervaren dat je weer in harmonie bent met jezelf, wat bijdraagt aan je algehele welzijn en balans.

Bovendien bied ik ook huisreiniging aan. Een huisreiniging kan helpen om negatieve energieën en oude, vastzittende energie los te laten. Dit zorgt voor een frisse en positieve sfeer in je huis. Of je nu net bent verhuisd, een moeilijke periode hebt doorgemaakt, of gewoon behoefte hebt aan een energetische opfrissing, ik kan je huis zuiveren en opnieuw in balans brengen.

Ik ben er voor JOU, om je te ondersteunen, te begeleiden en je de inzichten te geven die je verder helpen op jouw pad. Of het nu gaat om antwoorden op prangende vragen, het herstellen van je energetische balans, of het zuiveren van je leefomgeving, je kunt altijd op mij rekenen.

Liefs Maxi

Bel met OM CREDITS en houdt uw kosten in de gaten.

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!Huisreiniging

Door het energetisch reinigen van je huis of jouw bedrijf, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Hierdoor wordt jouw huis door een van onze mediums weer gezuiverd zodat het weer voelbaar/leefbaar wordt.

Wat zijn deze energieën precies? En waarom kan je hier last van hebben?
Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen, zien en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten, zien en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel en andere manieren. Elk medium gebruikt zijn eigen expertise om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de reiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

De volgende mediums kunt u via ons benaderen voor een huisreiniging. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Kosten van de huisreiniging is op aanvraag, dit heeft te maken met grootte huis en afstand naar uw huis.

Vul hieronder het formulier in…Een prive consult is mogelijk met Maxi. Dit kan zowel bij u thuis als bij haar in een praktijk ruimte die gehuurd word.

Indien het bij u thuis is komen er reiskosten bij.

Mail ons voor de mogelijkheden

De prijs voor dit privé consult is: € 175,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Nog niemand heeft een ervaring bij Maxi achter gelaten :-(

Laat hieronder als eerste een ervaring achter.