Truitje

Truitje

Boxnummer 45
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Chatten
  • Email consult
  • Fotoreading
  • Privé consult
  • Rouwverwerking

Hoi hoi,
Ik ben Truitje en van Molukse afkomst. Ik ben opgeleid tot Psychosociaal Werker, Transpersoonlijk Counselor, Chakratherapeut en Quantum Touch healer.
Ik ben helderziend, helder horend, helder voelend, helder wetend en helder ruikend. Ik beheers het Automatisch Schrift en vind het heerlijk om voor mijn klanten een “Briefje uit de Hemel” te schrijven.

Start meteen met chatten druk op de knop om verder te gaan.

*** LET OP!!! 90 cent per minuut, hou uw kosten in de gaten!!

Inloggen

Log hieronder in om te kunnen chatten. Heeft u nog geen account? Maak deze dan hieronder aan.Nog geen account?

Vul hieronder uw gegevens in om een account aan te maken.Email Consult

Heeft u een concrete vraag of kwestie waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment kunnen nalezen? Dan is een e-mail consult iets voor u.

Een e-mail consult bestaat uit maximaal 2  e-mail uitwisselingen. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk op papier. Mocht u na de 1e Email uitwisseling nog vragen hebben, dan kunt u nog een Email sturen om verheldering te krijgen. Het is niet de bedoeling dat u nieuwe vragen stelt. Het medium van uw keuze zal binnen 48 uur antwoorden na ontvangst van uw Email.

Tarief Email consult bedraagt € 35,00 tot een maximum van 2 email uitwisselingen.

Tarief Email consult met foto Reading bedraagt € 40,00.

Voordelen van een Email consult

 • U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt.
 • U heeft alle tijd om uw vragen en gedachtes zo goed mogelijk te verwoorden.
 • U kunt uw Email consult altijd nalezen.
 • U weet van te voren wat u betaald.

 


Bedrag: € 35,-Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!“Een Briefje uit de Hemel”


Een Briefje uit de Hemel, het klinkt zo lief en dat is het ook. Als ik om een Briefje uit de Hemel vraag, stem ik mij af op mijn Gids. Ik zoek een rustig plekje om te schrijven. Ik steek een kaarsje aan en brandt wierook om een fijne sfeer te creëren. Vervolgens pak ik mijn schrijfblok en mijn pen die ik op het papier zet. Zodra ik contact met mijn Gids heb, schrijf ik mijn vraag op en voordat ik er erg in heb, neemt mijn Gids mijn hand en arm over en beantwoordt hij mijn vraag.

Ook kan ik aan mijn Gids vragen om voor u een Briefje uit de Hemel te schrijven.
Hoe gaat dat in zijn werk.
Na een kleine intake formuleren wij uw vraag die ik opschrijf. Mijn Gids kent mijn handschrift en ziet ook wie de vraagsteller is. In de hemel gaat hij dan op zoek naar uw Gids om zo de antwoorden te krijgen op uw vraag. En het antwoord schrijft hij via mijn hand op papier en zo krijgt u uw Briefje uit de Hemel.

Wat heb ik van u nodig?
• Uw voor- en achternaam
• Uw leeftijd
• Uw geboortedatum
• Uw geboortetijdstip
• Uw vraag

Wat krijgt u?
Het “Briefje uit de Hemel” wordt met de hand geschreven. Het handschrift is niet van mij maar van mijn Gids.
Zodra uw briefje klaar is, wordt er een scan gemaakt en via Oprechte Mediums krijgt u een scan van uw briefje.
Wilt u het originele briefje ontvangen, geef u dan uw huisadres door aan Oprechte Mediums en het originele briefje wordt naar u opgestuurd. Er komen dan nog wel de frankeerkosten bij.

Wil jij ook een “Briefje uit de Hemel” ontvangen, boek hem dan hier!

Kosten € 85,00

De prijs voor dit privé consult is: € 85,-Rouwverwerking

Iemand verliezen in je leven maakt altijd diepe emotionele wonden, wees blij met deze wonden, ze mogen er zijn. Liefdevol voelen, verdriet, de verbinding met de persoon laten zijn. Een gedachte, een gemis, de verbinding hoe het was in de fysieke wereld. De personen, de Zielen,  die bij je horen zullen na het overlijden altijd bij jou blijven.  Een mooie gedachte dat ze er altijd zullen zijn. De tijd nemen om je gedachten en gevoel te helen, een plek geven in je leven om het verlies te verwerken.  Soms zijn er vragen of antwoorden die je nog zoekt van iemand die overleden is,  je hebt vragen over iets wat belangrijk voor je is om je emoties te verwerken. Een handreiking  van iemand die overleden is kan vaak een heleboel voor je oplossen.  Het team van OprechteMediums staat altijd voor U klaar om U, wanneer het ook mag van de Overledene en wanneer de Overledene zich aandient om U via de Lichtwereld een handreiking aan te reiken.  Het team van Oprechtemediums kijkt liefdevol met U mee om uw rouwproces te ondersteunen. Mocht U belangstelling hebben voor een gesprek, maak het dan kenbaar bij een van de medewerkers van OprechteMediums. Neem vrijblijvend een kijkje bij hun profielen en ga  op Uw gevoel af om contact op te nemen met een medium of healer

“Afscheid nemen bestaat niet”

  Afscheid nemen bestaat niet Ik ga wel weg maar verlaat je niet M’n lief je moet me geloven, al doet het pijn. Ik wil dat je me los laat en dat je morgen weer verder gaat Maar als je eenzaam of bang bent zal ik er zijn   Zo begint het liedje “Afscheid nemen bestaat niet” van Marco Borsato   Bestaat “Afscheid nemen” niet? Voor mij niet. Jaren geleden toen mijn vader overleed, heb ik een mooie ervaring mogen...

Lees meer »

Geplaatst door: Ann
04 December 2022 om 21:26

Het gesprek met Truitje was heel zorgzaam en verhelderend. Het lukt me beter om milder, maar ook sterker in de situatie te staan, met de hulp en de inzichten die zij geboden heeft. Dank je wel Truitje. Een aanrader.

Geplaatst door: H
28 July 2019 om 08:26

Ik wil je bedanken voor het fijne verhelderende gesprek die ik gistermiddag met je had. Je hebt me in korte tijd veel inzicht gegeven waardoor ik weer in mijn kracht sta.

Geplaatst door: Ella van der Louw
14 March 2017 om 17:41

Hallo Truitje, Bericht van mij wat is het toch mooi om met jou te praten zou het wel eens in het echt willen ?? Als dat mogelijk is ...we werden verbroken de credit was daar Misschien tot een weerzien maar dan in levende lijve Dikke knuffel XXX Ella

Geplaatst door: Robin
13 March 2017 om 11:46

Bedankt Truitje, voor het geweldige consult wat ik laatst van jou mocht ontvangen. Wat sta je mooi in verbinding met je gidsen en het universum. En allemaal zo duidelijk en helder.Heel erg fijn. Alles wat je zei , was zo treffend, en diepgaand. Ik werd er stil van. Nogmaals mijn hartelijke dank voor dit fijne consult.

Geplaatst door: Moriek
21 January 2016 om 00:33

Ik vind je lief en leuk Truitje. Bedankt voor het gesprek dat wij hebben gehad. Je hebt me goed geholpen.