« Terug
Corona

Lieve lezer,

We worden in de grip gehouden van het Corona virus en veel mensen zijn bang… we zitten immers in een oorlog met het onbekende. We vechten samen!!! Doordat we op social media zoveel lezen en verschrikkelijk veel experts erbij hebben weten we niet wat we van deze situatie moeten vinden en houdt het corona virus ons in de greep.

Het negatieve van het Corona virus is dat het levens neemt en dat het onze grootste goed afpakt ONZE VRIJHEID. Onze vrijheid van bewegen, onzekere tijden over onze inkomsten, eenzaamheid voor sommige,  het samenzijn met onze geliefden en ons sociaal leven. Een erg grote opoffering zo op het eerste gezicht….

Het positieve van het Corona virus is dat  we veel saamhorigheid zien, iedereen is gelijk en staat voor elkaar klaar. We zitten allemaal in het zelfde schuitje. We hebben weer tijd om aan ons gezin te besteden, elkaar te bellen en een echt gesprek te voeren en overal zie je je mooie initiatieven om elkaar te helpen. Al is het met boodschappen doen, of oproepen op facebook om eenzame mensen bij te staan.

Wij zien vooral de positieve kanten, want ook hier komen we uit met z’n allen.

Ons team coaches/mediums zit voor je klaar mocht je vragen of begeleiding nodig hebben op het spiritueel vlak of voor een goed gesprek www.oprechtemediums.nl . Want het Corona virus is naast de vijand ook onze vriend en zal ons terug brengen naar onszelf en de basis.

 

Stay safe!!!!


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Paragnost bellen

Als je overweegt om een paragnost online te bellen voor tarotkaarten, zijn er verschillende redenen waarom je dit zou kunnen overwegen. Ten eerste biedt het gemak van online consulten de mogelijkheid om vanuit het comfort van je eigen huis toegang... Lees meer »

Spirituele transformatie

Spirituele transformatie is een diepgaand proces van innerlijke verandering en groei dat plaatsvindt op het niveau van het bewustzijn en de ziel. Het gaat verder dan oppervlakkige veranderingen en omvat een fundamentele verschuiving in hoe we onszelf, anderen en de... Lees meer »