Betrouwbaar medium

Heeft u een betrouwbaar medium nodig? Dan zit u bij ons goed. Bij OprechteMediums vindt u betrouwbare mediums die u op een goede manier op weg helpen op uw levenspad door middel van oefeningen, healings, kaartlegging en nog veel meer bijzondere vaardigheden. Onze online mediums  geven u nieuwe inzichten zodat u op eigen kracht weer uw eigen leven kan oppakken.

Een online medium is tegenwoordig makkelijk te vinden via het internet. Toets bijvoorbeeld medium online , betrouwbaar medium, helderziende, online medium, betrouwbare medium, echte mediums, toekomstvoorspelling etc. in in een zoekmachine en u kunt er niet omheen. Maar heeft u dan ook echt te maken met een betrouwbaar medium?

OprechteMediums is begonnen met de intentie om ons oprecht te onderscheiden van iedereen door alleen met zuivere consulenten te werken. Alle mediums hebben een strenge screening gehad en alleen de meest betrouwbare mediums zijn toegelaten om als online medium Engel op onze website zijn of haar diensten aan te bieden. Daarom ziet u bij elk profiel de foto van het medium waar u mee kunt spreken. Zo ziet u met eigen ogen wie u helpt en de tekst die u kunt lezen bij een profiel is ook door het betreffende online medium zelf geschreven. Wij verschuilen ons niet achter een plaatje of overgenomen teksten. Door onze strenge screening, komt een medium  pas bij ons werken na uitgebreide research. Wij gaan voor openheid en oprechtheid. De mediums online werken allen op zelfstandige basis en hebben er vaak een praktijk naast. Ook is het bij ons mogelijk een privé consult via onze site aan te vragen bij een betrouwbaar medium Engel van uw keuze.

Een betrouwbare medium engel heeft een gave waar hij/zij vaak mee is geboren, of in een later stadium is gaan ontwikkelen. U zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op uw vragen en uw gesprek zal vertrouwelijk worden behandeld. Onze mediums zijn ten alle tijden oprecht en professioneel naar u toe, en soms krijgt u iets te horen vanuit een ander oogpunt en kan het u nieuwe inzichten geven.

Mocht je vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht door middel van het contact formulier. Mocht u niet weten welk medium bij u past ga dan op uw gevoel af en lees de profielen, komt u er niet uit dan kunnen wij u adviseren welk betrouwbaar medium mogelijk bij u past.


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

Helen en karmatische stukken

We zitten allemaal (collectief) nu in een stukje van loslaten en helen, en dit kan veel emoties, triggers en oude angsten weer even naar boven halen. We gaan karmatische stukken en personen vanuit het verleden die ons geraakt of pijn... Lees meer »

THE WHEEL OF THE YEAR

THE WHEEL OF THE YEAR is the observance and celebration of the passing of the four seasons and their energies reflected around and within us. It is the structure with which to connect with (and activate) Earth, Cosmic and Goddess... Lees meer »