« Terug
dagkaart 12 april

Bokalen Negen wordt door sommigen wel gezien als de ronde tafel van koning Arthur. Teamgeest in goede harmonie met elkaar is dan ook de belangrijkste betekenis die aan deze kaart gegeven wordt.Maar let op: de levenslust en zorgeloosheid kan omslaan in oppervlakkig ‘plezier om het plezier’ wanneer je je laat meevoeren.

De verschillende vormen en maten van bokalen op deze kaart, duiden op verschillende mensen met verschillende karakters waar je in je leven mee te maken hebt.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Negen een kaart die je laat zien dat er een blije tijd van intens genieten naar je toekomt. Wat gisteren alleen nog een dromerige fantasie was, kan morgen realiteit zijn. Een nieuwe liefde?

Intens plezier in een bestaande liefde? Het kan allemaal. Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn. De kaart waarschuwt je ook dat je niet dwangmatig zoekt naar oppervlakkig vermaak. Er is meer in het leven dan oppervlakkige lol.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je midden in een succesvolle periode zit waarin alles wat je aanpakt een succes wordt. Door dat succes is de pijn en de moeite uit het verleden op de achtergrond geraakt. Geniet van je collega’s nu de hobbels en hindernissen genomen zijn.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn staat Bokalen Negen voor een periode waarin het om jee kijk op de wereld van het genieten draait. Ben jij in staat om zonder voorbehoud te genieten van de dingen die je meemaakt, of mag je van jezelf niet zomaar genieten? De kaart duidt ook op een zorgeloze periode vol humor en plezier. Als je jezelf dat toestaat.

Liefs SavonRecente nieuwtjes

Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart-wit

Gistermiddag reed ik in de tropische hitte richting het noorden, om afscheid te nemen van tante Tini. Tante Tini is getrouwd met oom Jaap, de beste vriend van mijn vader Herman. Toen ik uit de auto stapte op de parkeerplaats... Lees meer »

VRIJHEID!!!!!

Toen ik een aantal dagen  geleden op mijn FB pagina keek, nadat afgelopen zaterdag de avondklok werd ingesteld schrok ik toch wel van een bepaalde post van iemand. Daar stond iets op in de trant:” De avondklok? Gaan we terug... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »