« Terug
dagkaart 22 april

Als je een tijdlang naar deze kaart hebt gekeken, zul je misschien merken dat zich in je innerlijk spontaan een licht gevoel manifesteert dat er voorheen niet was. Of in ieder geval zul je het niet moeilijk vinden je een toestand of situatie voor te stellen waarin deze energie zich kan verwezenlijken. Als je de kaart van aartsengel Chamuel hebt getrokken, word je aangemoedigd meer vreugde, liefde en lichtheid in je leven toe te laten, of anderen te laten delen in jouw overvloed van liefde en vreugde.

Maak daarom creatieve, scheppende ruimte voor jezelf, en misschien kun ej daar anderen in betrekken. Net als ieder goddelijk wezen beschik je over een groot potentieel, dat je moet ontdekken, realiseren of met anderen delen. Gun jezelf een moment om je te openen voor de energievorm die aartsengel Chamuel belichaamt.

Misschien vind je het op dit moment niet erg toepasselijk om vreugde, liefde en creativiteit in je leven toe te laten, omdat problemen en zorgen je realiteit overschaduwen. Misschien stel je ook voorwaarden waarvan je denkt dat eraan voldaan moet zijn om gelukkig te worden. Maar dat is een dwaling van je ego, omdat die voorwaarden niet uit je hart komen en je juist ver van het geluk houden dat je in jezelf moet ontdekken.

 
Deze kaart nodigt je uit je de schoonheid van de wereld te herinneren en de onbegrensde mogelijkheden die hier tot je beschikking staan. Laat je voorstelling van ongelukkig zijn, vreugdeloosheid en geblokkeerde creativiteit los en treed binnen in de goddelijke liefde en vreugde die zich op allerlei manieren openbaren: in de ogen van een kind, in een schilderij, in een prachtig muziekstuk, in de aanblik van de sterrenhemel, in lichamelijke sensaties, in een vaardigheid waar je anderen mee helpt, en in het loutere feit dat je bestaat.

Liefs Savon


Recente nieuwtjes

Eenzaamheid oplossen – 7 dingen die je kunt doen tegen eenzaamheid

Hoe kun je je eenzaamheid oplossen? Zoals altijd: door kleine stappen te zetten in de juiste richting. Deze 7 tips kunnen je helpen je eenzaamheid te verminderen. 1. Je bent niet de enige Eenzaamheid is een noodzakelijke maar nare emotie.... Lees meer »

Wheel of the year Op Oktober 31 Samhain

Op Oktober 31 Samhain (of Halloween) begint elk jaar ‘Journeying the wheel of the year’. Journeying of ‘De Helende Reis’ is een vorm van geleide meditatie. Het idee is om de ‘reiziger’ in staat te stellen een niveau van diepe... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »