« Terug
dagkaart 8 april

Deze kaart is voor degenen die moedig en loyaal zijn en over leiderskwaliteiten beschikken, maar Verchiel wijst erop dat deze eigenschappen vaak gepaard gaan met krachtige emoties en hartstochten. U bent trots, ambitieus en zit vol liefde voor uw medemens. U inspireert anderen, met name jongeren, die u wellicht in situaties doen belanden waarin moeilijke keuzes gemaakt moeten worden. Als u in zo’n situatie zit, neem dat de tijd om Verchiel te vragen u bij te staan en te helpen beslissen hoe, wanneer en met wie u actie dient te ondernemen.

De keerzijde van deze eigenschappen is dat u soms te koppig kunt zijn en niet voldoende nadenkt over de gevolgen van uw handelingen. Misschien geeft u uw hart te gemakkelijk weg of spant u zich te veel in. Beide zwakke punten komen voort uit de constante behoefte aan de goedkeuring van anderen, veroorzaakt door uw innerlijke onzekerheid.

Verchiel kan helpen uzelf te accepteren zodat u meer vertrouwen krijgt in uw eigen oordeel, terwijl u blijft luisteren naar anderen en hun mening waardeert.

Kristallen die u kunnen helpen zijn gele topaas (voor zelfvertrouwen en genieten van creativiteit) en citrien (voor bewustwording van uw Hogere Zelf). Verchiel adviseert macht met mededogen en moed met overtuigingskracht te temperen.

Het Sterrenvuur van Pistis Sophia
‘Een Schare Engelen’ bestaat uit vier arcana’s van twaalf kaarten. Deze kaart komt uit de tweede arcana: Het Sterrenvuur van Pistis Sophia.

Het tweede arcanum brengt de sterke en zwakke punten die wij hebben in kaart. Zij vormen de blauwdruk van de mens. Pistis Sophia begrijpt uw zwakheden en schenkt liefde, om obstakels in het leven te overwinnen. Haar 11 Engelen van de dierenriem vormen de sleutels tot een persoonlijkheid. De kaarten die u uit dit arcanum trekt, duiden op de karaktereigenschappen die u met de hulp van de engelen kunt aanpakken om meer zelfvoldoening te vinden.


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

Afscheid nemen

Daar waar leven is, is licht een altijd aanwezige kracht Daar waar verdriet is eveneens We zijn niet gemaakt om te blijven in een verdriet, in een somberte. We zijn gemaakt om te leven vanuit onze kern, ons licht De... Lees meer »

Stap voor stap naar een gelukkig leven

Een ieder van ons probeert het grootste deel van het leven, zijn of haar dromen te volgen. Dat is althans wat we voor ogen hebben. Maar dan heb je ook nog het type mens dat er is om andere te... Lees meer »