« Terug
Krachtdier

Wat is een krachtdier en wat doet deze voor jou?

Als Sjamaan werk je vanuit verschillende werkelijkheden te weten, Bovenwereld, Tussenwereld, Bovenwereld. Deze werkelijkheden zijn belangrijk, in verband met de krachten die ze hebben.

Een krachtdier is een dier wat aan jouw gekoppeld is, het heeft dezelfde karakter trekjes als jij hebt. Het krachtdier is een wild dier, omdat deze niet is “gekweekt” door de mens, kan het dier jou vanuit zijn pure kracht jou beschermen. Een krachtdier komt dan ook in verschillende gedaantes voor namelijk, gevleugelde, planteneters, vleeseters en in mythische vorm. Elk dier heeft maar 1 gelijkenis en dat is dat ze behoren tot de Benedenwereld. In deze wereld vinden we alles wat jou, jou maakt. Weet ook dat we deze wereld nodig hebben om tot een zuivere persoon te worden. In de benedenwereld liggen de uitdagingen opgeslagen die we nog aan mogen gaan, de karma’s.

Wanneer gebruik je een krachtdier?

Wanneer we op bezoek gaan in deze wereld, roepen we ons krachtdier op, omdat deze jouw kan beschermen in deze “primitieve omgeving”. In het Sjamanisme gebruiken we veel dierenkracht. Stel je hebt een moeilijk gesprek waarin je bestaansrecht wordt ondermijnd, dan is het nodig om je krachtdier op te roepen. Het dier beschermt jou tegen de aanvallen op jou zijn. Op dat moment word je alert en ga je de vorm, energetisch, aannemen van een dier, want je wilt overleven om het zo te noemen. Je voelt het oergevoel, overlevingsmechanisme naar boven komen, dat is het moment dat je krachtdier jou komt beschermen. Om te weten te komen welk dier bij jou hoort neemt de sjamaan je mee de benedenwereld in. Dit klinkt heftiger dan het is. We maken dan, in een meditatie vorm, een reis naar beneden. Daar gaan we zitten en vragen of het dier zich zichtbaar wil maken. Dat doen ze altijd, omdat ze graag met je willen samenwerken.

Wanneer je deze reis wilt maken bel me dan even via Boxnummer 55.

Iedereen heeft een krachtdier, laat je verrassen en ervaar welk dier er bij jou hoort.

Toksa ake,

 

Paul


Recente nieuwtjes

Gewoon luisteren

Ik ben deze maand wat laat met mijn blog, omdat ik eigenlijk niet zo goed wist waarover ik graag zou willen schrijven. Afgelopen weekend had ik even een “time-out” voor mezelf ingelast en  ik heb al mijn verdere afspraken afgezegd.... Lees meer »

Af-scheid…

*Afscheid…   Als mens krijgen we vaak genoeg te maken met afscheid en of afscheid nemen. Is het nu echt af tussen mij en die persoon of die bepaalde situatie? Scheiden hier nu echt onze wegen? We hebben er allemaal... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »