Paragnost

oprechte-bcard nieuw

Contact met een betrouwbare paragnost via onze spirituele lijn!

De paragnosten van oprEchtemediums zijn allemaal begaafd en zijn zich, meestal vanaf hun geboorte al, bewust van hun gave..
Zoek je een goede paragnost dan kan je op onze spirituele advieslijn betrouwbare paragnost en raadplegen. Onze paragnost en zijn door een onafhankelijke paragnost gescreend, waarbij hun kunnen op de tweede plaats staat. Op de eerste plaatst staat bij oprEchtemediums eerlijkheid. Via welke intentie werkt de paragnost en is hij / zij capabel zijn of haar ego opzij te zetten. Buiten deze screening om, kijken wij naar de menselijke aspecten van de paragnost en.

Bij de spirituele lijn oprEchtemediums werken naast paragnost en ook mediums, healers, channelers, tarotisten, reiki masters en meer. Wij bieden alle expertises.

Maar wat is nou een paragnost?

Een paragnost is een brede term die gebruikt wordt voor iemand die helderziend, helderwetend, helderruikend, heldervoelend of helderhorend is. Ook een combinatie van diverse vaardigheden is mogelijk. Een paragnost is vaak een overkoepelende term, voor iemand die paranormaal begaafd is. Paragnosten zijn geen mediums, mediums kunnen wel paragnosten zijn.

Maar wat is dan een medium? Een medium, anders dan een paragnost, kan gezien worden als een doorgeefluik (medium) van boodschappen van geesten, zoals je telefoon het doorgeefluik (medium) is voor wat degene aan de andere kant van de lijn zegt. Vaak is het moeilijk voor het medium om dit onder woorden te brengen, omdat sommige ‘boodschappen’ symbolisch bedoeld zijn. Dit verklaart waarom een medium soms iets roept en iets probeert te achterhalen, wat bij mensen die niet geloven vaak overkomt als gokken. Uiteindelijk valt bij het medium alles wel op zijn plaats.

Je kan een medium, paragnost of helderziende live opzoeken, maar dat hoeft niet. Ook op afstand kunnen mediums en paragnosten veel voor jou betekenen. Onze mediums en paragnosten staan voor jou klaar en geven jou antwoorden en inzichten waar het nodig is.

Voor een medium of paragnost die bij jou past, raden wij je aan te kijken naar wie je aanspreekt. Wij werken niet met plaatjes, maar met foto’s, zodat je weet met wie je spreekt. Bij iemand die zich achter een plaatje verschuilt, kun je je afvragen wat die verbergt.

OprEchtemediums, voor mensen die zuivere mediums, helderzienden en paragnosten willen raadplegen.


Recente nieuwtjes

Paragnost bellen

Als je overweegt om een paragnost online te bellen voor tarotkaarten, zijn er verschillende redenen waarom je dit zou kunnen overwegen. Ten eerste biedt het gemak van online consulten de mogelijkheid om vanuit het comfort van je eigen huis toegang... Lees meer »

Spirituele transformatie

Spirituele transformatie is een diepgaand proces van innerlijke verandering en groei dat plaatsvindt op het niveau van het bewustzijn en de ziel. Het gaat verder dan oppervlakkige veranderingen en omvat een fundamentele verschuiving in hoe we onszelf, anderen en de... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »