Willem

Willem

Boxnummer 28
 • Profiel
 • Blogs
 • Ervaringen
 • Agenda planner
 • Meer diensten
  • Blogs
  • Ervaringen
  • Agenda planner
  • Fotoreading
  • Sms Alert

Mijn naam is Willem, ik ben paragnost, life en relatiecoach, kijk voor jou in de toekomst en maak daarbij o.a. gebruik van de Lenormandkaarten. Tevens beschik over helende krachten in mijn handen.
Soms ben je het overzicht in het leven even helemaal kwijt.Het is dan erg fijn om met iemand te kunnen praten over wat jou bezighoudt en waar je tegen aanloopt. Soms zijn vrienden en familie daar om je van inzichten te voorzien en is dat niet voldoende.Het kan ook zo zijn dat deze er niet zijn,dit niet voldoende is of je wilt dat er een onafhankelijk iemand met je meekijkt en luistert. De ene keer een luisterend oor voldoende de andere keer heb je behoefte
aan helderheid en inzichten voor nu en/of in de toekomst Beide  kan ik je bieden.

Mijn specialisaties zijn relaties echtscheidingen werk gerelateerde vraagstukken en werkeloosheid, gezinssituatie en financieen. Ik werk met hoofd en hart. Met het hoofd omdat ik effectief werk aan resultaat voor jou vanuit het verstand. En met het hart omdat ik luister en voel wat jouw raakt, dat de keuzes die jij maakt ook vanuit het hart goed voelen. Het resultaat is dat je leert dat hoofd en hart op een lijn moeten zitten. Mijn aanpak is warm en helder. Alle keuzes en inzichten worden vanuit eigen vrijheid gemaakt.

Warme en liefdevolle groet, Willem

Foto reading

Soms heeft u behoefte aan nog meer inzichten. Daar kan dan een foto reading bij helpen. Heeft u daar behoefte aan dan is dat zeker mogelijk.

Een foto reading is bij OprechteMediums op 2 manieren aan te vragen. U kunt deze tijdens een email consult aanvragen of tijdens een bel consult. Indien u een foto reading wilt tijdens een bel consult, dan vragen wij u de foto ruim van te voren te mailen naar info@oprechtemediums.nl o.v.v. Foto reading en het medium van uw keuze.

 

LET OP! Het kan ongeveer 20 minuten duren voordat de foto binnenkomt!!!!SMS ALERT

SMS alert is een gratis dienst van OprechteMediums. Is uw favoriete medium niet online, dan kunt u uw 06 nummer achterlaten. Op het moment dat uw favoriete medium online komt, krijgt u hier gratis bericht van!

 

*Uw mobiele nummer blijft geheim en wordt niet voor andere doeleinden gebruikt!

Deze consulent heeft nog geen blog geplaatst.

Geplaatst door: Monique
04 april 2018 om 21:54

Wat een fijn en duidelijk consult. Willem legt rustig de kaart en geeft inzichten waar ik in heel goed mee voor uit kan. Dank je wel Willem!