« Terug
Onderbuikgevoel

Lieve mensen,

Voel je ook de veranderingen in je lijf? Alles wat je eerder altijd wel ok vond, maakt plaats voor boosheid, frustratie maar eigenlijk is dit een bewustwording dat je dat gevoel niet meer wilt voelen, en ga je er anders naar kijken dan voorheen d.w.z. je word je meer bewust van wat jij niet meer wilt
We zitten in de verandering van onszelf en gaan stapjes maken om naar onze ware essentie te gaan omdat wij liefdevol het verleden zullen gaan loslaten om zo innerlijke rust te krijgen waarbij het vertrouwen plaats maakt voor de oude stress en angst. We zullen meer gaan staan in het vandaag en morgen en blijven denken aan mogelijkheden en oplossingen ipv angsten en stress. Stress maakt ons lichaam ziek en de angst zet ons op stop. Jij bent eigenlijk sterker dan je denkt, blijf luisteren naar je onderbuikgevoel, heb vertrouwen dat dit gevoel jou nooit verkeert zal sturen, maar juist jou de weg wijst. Op het moment dat je gaat nadenken, zal het jouw onderbuikgevoel ondermijnen door oude angsten, triggers, pijnen en ervaringen vanuit het verleden. Jij bent ok lief mens en je bent sterk en wees vooral lief voor jouw innerlijk kind wat veel heeft moeten ervaren gaandeweg.

In liefde en licht

 

Liefs Elly


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Paragnost bellen

Als je overweegt om een paragnost online te bellen voor tarotkaarten, zijn er verschillende redenen waarom je dit zou kunnen overwegen. Ten eerste biedt het gemak van online consulten de mogelijkheid om vanuit het comfort van je eigen huis toegang... Lees meer »

Spirituele transformatie

Spirituele transformatie is een diepgaand proces van innerlijke verandering en groei dat plaatsvindt op het niveau van het bewustzijn en de ziel. Het gaat verder dan oppervlakkige veranderingen en omvat een fundamentele verschuiving in hoe we onszelf, anderen en de... Lees meer »