« Terug
1,5 meter samenleving

We zitten in rare tijden. We gaan naar een 1,5 meter samenleving toe…

Ondanks dat ik de 1,5 meter respecteer, vind ik hem toch lastig. Ik ben juist van het verbinden, het knuffelen, het samen zijn. Of ik daar aan kan wennen…NEE, maar er zijn gelukkig meer manieren om te verbinden.

 

In de winkel maak ik er altijd een geintje van en dat levert wel leuke spontane gesprekken op. Ik merk dan ook verschil in hoe iedereen reageert. De een is bang, de ander neemt het met een korreltje zout ( maar respecteert de 1,5 meter regel wel), maar stuk voor stuk levert het mooie gesprekken op. En dat jaaaawel op 1,5 meter afstand. Om mij heen merk ik dat mensen aardiger zijn geworden en menselijker. Dit geeft me een verbindend gevoel. Ja 1,5 meter samenleving… we blijven ons toch verbinden met elkaar.

Lieve mensen, blijf lief voor elkaar en respecteer elkaar, ook al denk je anders dan de ander. Er heerst verdeeldheid in denkwijze, en dat mag er ook zijn.

Hoe staan jullie hier tegenover, deze nieuwe samenleving? Laat het ons weten.

Stay safe en samen sterk

 


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

Spirituele hulp van de engelen

Spirituele hulp van de engelen Hulp bij spiritualiteit is nodig.. Waarom? Waarom zullen we ergens 10 jaar over doen, als het ook simpel in 2 dagen kan? En geloof me… In deze tijd kan het in 2 dagen. We zijn... Lees meer »

1,5 meter samenleving

We zitten in rare tijden. We gaan naar een 1,5 meter samenleving toe… Ondanks dat ik de 1,5 meter respecteer, vind ik hem toch lastig. Ik ben juist van het verbinden, het knuffelen, het samen zijn. Of ik daar aan... Lees meer »