« Terug
Aan de andere kant…van het leven

Heeft u dat ook? Dat u zich bij ieder tragische ongeval of massa aanslag afvraagt wat er  gebeurt met de slachtoffers die het niet hebben gered? Wat  zij weten of kunnen weten? Waar  ze zijn en waar ze naartoe gaan? Zien ze elkaar nadat ze hun lichamen zijn ontstegen? Weten zij dat het bijvoorbeeld een aanslag was?

Zoveel vragen gaan dan door mijn hoofd…De recent verdwenen Egypt Air, die zeer waarschijnlijk door brand  en ontploffing neerstortte, was aanleiding dat ik mij afvroeg of de zielen elkaar kunnen waarnemen na een dergelijke  tragische gebeurtenis. Praten ze dan met elkaar over het ongeluk…maar bovenal, kunnen zij elkaar zien na het tragische ongeval en nadat ze ‘dood zijn’..?

Ik ben gaan invoelen en in meditatie krijg ik een aantal boodschappen door:

“ Nee ze kunnen elkaar niet zien…Ieder ziel vervolgt zijn of haar eigen pad naar hun eigen astrale  wereld…na een ernstig ongeluk treden ze  een wereld binnen van diepe slaap …zij hebben het gevoel dat zij ‘thuis’ zijn en dat is het enige bewustzijn op dat moment….uiteindelijk worden ze  ‘thuis’ wakker….beetje verdoofd, zweverig, heerlijk… en vanaf dat moment zal het verwerkingsproces langzaam zijn intrede doen…dat zij dood zijn…de schok, de ontkenning, de acceptatie, de verwerking…sommige zien het nieuws of horen van het ongeval…”

Ik vond het allemaal te heftig van wat ik ervan begreep…en zeker indrukwekkend. Het is anders bij een individu die geleidelijk aan het oude lichaam ontstijgt na een lang ziekbed bijvoorbeeld.

Een ander vraag die bij me opkwam, is of zielsverwanten elkaar in het hiernamaals ontmoeten?

De boodschap van het Universum is als volgt:

“ Het is een onafgebroken proces van komen en gaan, een  wisselwerking  van ontmoeten en afscheid nemen. De vele en oneindige hemelpoorten zijn vergelijkbaar met de douanes van verschillende landen op een luchthaven…Zielsverwanten ontmoeten elkaar altijd weer hier op aarde in een nieuw leven…”.

Ik vroeg aan het Universum of zij voor u een boodschap hebben en dit is wat Zij met u willen delen:

“De dood is slechts een verandering…wij zijn eeuwige wezens, wij nemen slechts  een andere gedaante aan…”.

Liefs,

Medium Sharda, OprechteMediums, Box 48


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »