« Terug
Annie

Wie ben jij?

Ziels Bewustzijn is een heel belangrijke vorm , want daarmee weet je wat je echt bent. Een lichaam heb je, een ziel ben je. In dit leven kun je snel het gevoel krijgen dat je je lichaam bent, en dan raakt je ziel op de achtergrond. Maar om je gelukkig te voelen, zal het  allereerst je ziel gelukkig mogen laten zijn en jij jezelf accepteren zoals je bent.Met de leuke en minder leuke kanten en ervaringen. Geloof in je eigen kunnen en je geluk.Je kunt niet ervaren wat je niet als een mogelijkheid beschouwt.

Liefs
Annie
Boxn 04


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

7 irritante types en de spiegel die ze je voorhouden

We zijn vooral allergisch voor onwelkom en opdringerig gedrag van anderen, zoals uitdelen van bevelen: “Haal eens kopje koffie voor me”, of kritiek die verpakt is als compliment of vraag: ” Dat ga je toch niet opeten?”. Hoogleraar Michael Cunningham... Lees meer »

Vergevingsritueel

Vergeving is niet iets eenmaligs, vergeving is een manier van leven. – Dr. Martin Luther King. Het Hawaïaanse vergevingsritueel. Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’. Pono betekent ‘goed’, ‘juist’. Ho’oponopono is een eenvoudige manier om weer naar innerlijke vrede, eenheid, naar harmonie... Lees meer »