« Terug
Chanelling

Medium Karen staat bekend o.a. wereldwijd om haar channeling.

Wat is channeling?

Channeling is simpel gezegd, een boodschap ontvangen. Een boodschap ontvangen uit jouw onderbewuste. Als je je kunt verbinden met de bron, kunnen gidsen en engelen zich verbinden met jouw energie. Je voelt dan een lichte trance en jouw keel chakra gaat iets opzetten. De lichte trance heb je nodig voor een zuivere boodschap.

Medium Karen zal de komende tijd haar channelings met jouw delen. Luister goed er zit een boodschap achter!!!

 

Een boodschap uit je onderbewuste. Gidsen, winti’s bereiken je nl. in het onderbewuste vermogen. Dat betekend dat je een ingeving krijgt.
Iedereen kent dat wel, ineens, die flits van inzicht. Hoe meer je bij je Bron, je weten kunt hoe meer ‘flitsen’ je door kunt krijgen. Een boodschap kan bestaan uit een stukje tekst, een beeld (via je innerlijk scherm) of via tekens-symbolen. Deze boodschap is bedoeld voor jezelf en/of anderen.

Het is niet alleen dat je een boodschap door kan krijgen van een gids of engel. Ook jij hebt zelf die wijsheid in je. Een boodschap vanuit je hogere zelf. Vaak als je even alleen bent kun je ineens een dialoog met je zelf aangaan. Dat is een dialoog met je hogere zelf. Zo geef je jezelf ook inzichten. Dat hoeft dus niet van buiten af te komen. Ik denk dat iedereen dit wel kent.

Als je je kunt verbinden met de Bron kunnen gidsen, engelen zich verbinden met jouw energie. Je voelt dan een lichte trance en je keel chakra gaat iets opzetten.

Via de telepathische weg komt een boodschap binnen wat jij toch weer vertaald in ‘aardse’ woorden. Deze lichte trance heb je nodig voor een zuivere boodschap. Deze boodschap bevat vaak een hoge vibratie zodat als iemand dit leest ook aangeraakt wordt of de stem van het medium geeft ook deze helende trilling aan de mensen in een ruimte of zaal.

 

Luister hier naar de channeling van medium Karen

 


Recente nieuwtjes

Mediums

Lieve mensen, In deze barre tijden waar veel angst is, krijgen onze mediums veel telefoontjes met vragen over het Corona Virus.  Er is veel onzekerheid en vragen die aan onze mediums gesteld worden. Dat is natuurlijk goed, want daar kunnen... Lees meer »

Corona

Corona, virus, ramp van ongekende grootte maakt mensen ziek maakt mensen doodziek men sterft te vroeg, te eenzaam maar leren we na te denken leren we hoe het anders kan of hoe het anders MOET? kunnen we anders? willen we... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »