« Terug
Corona tijdperk

Hallo lieve mensen,

De corona is er nu al een tijdje en neemt voor velen hun leven over. Door de angst die er heerst worden mensen boos op elkaar. Corona zorgt voor verdeeldheid. Voor wie er bang is, zijn alle mensen die genieten van het leven een gevaar. Maar is dat dan ook zo? De BOA s die je bekeuren en een strafblad geven, terwijl ze zelf op een kluitje staan…

Wat ik mis in dit geheel is het nadenken. Normaal zeggen we volg je gevoel, maar in deze moet je echt nadenken. Alle info die je ziet voorbij komen over Corona, moet je eigenlijk op een weegschaal zetten en afwegen, klop dit, is dit logisch? Steeds meer komen we dingen te weten… zo is ventileren heel belangrijk en kan het virus mee gaan met de ventilatie of uit het openstaande raam.  Ook weten we, dat je het virus kan krijgen, als je in een niet geventileerde ruimte bent en er iemand is met corona en je lang genoeg de lucht in die ruimte ademt de sjaak kan zijn. Hoe staan jullie hierin, zijn jullie bang, of relativeer je alles goed op de weegschaal?

Ook is het mij opgevallen dat de afgelopen maanden, mensen alleen stierven aan Corona. Betekent dit dat dan alle ziektes er niet meer zijn? Denk na….

Demonstraties voor onze vrijheid worden verboden door de overheid, waarom eigenlijk?…. Denk na…

Er is censuur op wat er geplaatst word. Artikelen worden weggehaald . …. Denk na…..

Overheid is niet transparant over het OMT en hun gesprekken. waar zijn de rapporten met informatie…. denk na….

Het punt van deze blog over corona is, denk na over alles en vorm je eigen mening. Laat je niet leiden door angst en boosheid. Als iemand picknickt met zijn familie of vrienden op gepaste afstand, laat ze dan. Of neem een voorbeeld aan ze. De zon is er, volop gratis vitamine D, wat een must is voor het lichaam.

Laat Corona, niet ons leven bepalen en neem het heft in eigen hand.

Laat angst niet je leven leiden, angst zit in het hoofd…

Wordt niet boos op je medemens omdat hij/zij anders denkt dan jij. Er is plaats voor iedereen zijn/haar denkwijze

Respecteer elkaar

Hou van elkaar

Zorg niet voor verdeeldheid

Ik zou bijna zeggen, knuffel elkaar… maar dat laten we aan jezelf over of je dat wel of niet wil doen.

Samen komen we er wel als we naar elkaar luisteren en elkaar de ruimte geven.

 

Liefs OprechteMediums


Recente nieuwtjes

Hoe verhoog je jouw mentale energie?

Hoe verhoog ik mijn mentale energie?   Veel van ons leven niet het leven wat je zelf zou willen, maar leven vaak het leven waarvan we denken dat het zo moet. Zeker als je dienstbaar bent aan andere, vergeet je... Lees meer »

Corona tijdperk

Hallo lieve mensen, De corona is er nu al een tijdje en neemt voor velen hun leven over. Door de angst die er heerst worden mensen boos op elkaar. Corona zorgt voor verdeeldheid. Voor wie er bang is, zijn alle... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »