« Terug
Dagkaart 10 januari

We wilden vandaag 1 kaartje trekken, maar er vielen er 2 ui. Vandaar dat we vandaag 2 kaartjes hebben voor de dagkaart.

De eerste dag kaart is STAVEN TIEN.

Deze kaart staat voor een oplossing van bepaalde problemen die als een last op uw schouders rusten. U dient bekrompen of vastomlijnde ideeën los te laten. Deze kaart wijst op stabilisatie.
Let wel op, deze kaart wijst ook naar uw angsten dat u denkt dat u de verkeerde inschatting maakt van u eigen kunnen. Geloof in u zelf u kunt het.

De tweede dag kaart is de ZWAARDEN TWEE

Dit is de kaart van de impasse.
Hij duidt op evenwicht en iets goed wat uitkomt uit het kwaad, op hulp bij tegenslag.
Een moeilijke keuze brengt innerlijke vrede. Dit als u niet in uw besluiteloosheid zit en blijf leven in het verleden.


Recente nieuwtjes

Afscheid nemen

Daar waar leven is, is licht een altijd aanwezige kracht Daar waar verdriet is eveneens We zijn niet gemaakt om te blijven in een verdriet, in een somberte. We zijn gemaakt om te leven vanuit onze kern, ons licht De... Lees meer »

Stap voor stap naar een gelukkig leven

Een ieder van ons probeert het grootste deel van het leven, zijn of haar dromen te volgen. Dat is althans wat we voor ogen hebben. Maar dan heb je ook nog het type mens dat er is om andere te... Lees meer »


Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »