« Terug
Dagkaart 11 januari

PENTAKELS ZEVEN

Van uitstel komt afstel. hup hup… volg je hart en je doelen.
Alleen met volharding (lees passie) kunt u uw werk met succes voltooien.
Deze kaart duidt op verandering of op vroegere resultaten die hun vruchten zullen afwerpen. de zaadjes zijn immers gepland.
Ook zit er voor sommige een nieuwe liefde aan te komen.

Een mooie kaart… een mooie dag.

Fijne dag allemaalRecente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »


Recente nieuwtjes

Dagkaart 19 januari

DE KEIZERIN Deze kaart staat symbool voor uw intuïtie. He betekent voor u vandaag dat u meer uw gevoel gaat volgen dan u gedachtes. Gebruik deze dag dan ook om daar mee te oefenen, want vaak neemt het hoofd het... Lees meer »

Dagkaart 18 januari

DE KLUIZENAAR Deze mooie kaart staat voor de zoektocht naar wijsheid en waarheid. Voor u betekent dit dat u daaruit van binnen naar toe geleid wordt vandaag. Ondanks u voorzichtigheid en angst is het een goed begin als u het... Lees meer »