« Terug
Dagkaart 21 januari

KELKEN NEGEN

Een hele mooie kaart voor vandaag. Deze kaart is een hele positieve en sterke kaart met een mooie boodschap. Alles wat je vandaag positief benaderd gaat lukken… wens het, hou ervan en laat het los…en het gebeurt.

Hij staat voor het vervullen van een levensgrote wens. Welk goed nieuws heb je vandaag ontvangen of ga je nog ontvangen?

Wij wensen je een hele mooie dag toe


Recente nieuwtjes

beurs 2019

Het was weer een mooie ervaring om weer deel te nemen aan een beurs. Onze eerste beurs voor dit jaar en zeker niet de laatste beurs. Zo hebben we veel mensen kennis laten maken met het spirituele.

Huishoudbeurs 2019

Zaterdag 16 februari zullen wij weer deelnemen aan de huishoudbeurs. Zoals jullie van ons gewend waren zaten wij altijd in hal 2 in de vertrouwde Rai, waar de artiesten hun longen uit het lijf zongen. Dit jaar kan je ons... Lees meer »Recente portfolio-items

Medium Elly

Naast dat Medium Elly een zeer ervaren medium is, kan je bij haar ook kiezen voor een doeltreffende healing waar je direct effect van ondervindt. Dit kan op afstand maar dit kan ook in haar praktijk. U kunt de prive... Lees meer »

Huishoudbeurs 2018

Medium Savon, op het hoofdpodium van de huishoudbeurs. Zij geeft hier uitleg over alle spirituele zaken en beantwoord vragen van bezoekers. Ook laat ze de bezoekers een gratis kaartje trekken met een speciale boodschap erbij. Komend jaar zullen wij voor... Lees meer »